2 PTT Şubesi daha hizmet vermeye başlıyor!

Düzce Valiliği 4 Mayıs 2020 Pazartesi gününden itibaren Kalıcı Konutlar PTT Şubesi ile Sancaklar PTT Şubesinin hizmete açılacağını duyurdu.

2 PTT Şubesi daha hizmet vermeye başlıyor!
6.05.2020 - 14:25
1221

   Düzce Valiliği 4 Mayıs 2020 Pazartesi gününden itibaren Kalıcı Konutlar PTT Şubesi ile Sancaklar PTT Şubesinin hizmete açıldığını duyurdu.

 

   Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkarak bütün dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele çerçevesinde devletin aldığı kararlar doğrultusunda bir takım tedbirler uygulamaya konuldu.

 

   Bu kapsamda, devlet tarafından yapılan nakdi sosyal yardımlardan yararlanmaya hak kazanan hak sahipleri ile maaş ödemeleri ve diğer resmi işlemleri gerçekleştirebilmek için PTT Şubelerine başvuran vatandaşların yoğunluğu; Covid-19 önlemleri doğrultusunda uygulamaya konulan, ateş ölçülerek sırayla bina içerisine alınma ve sosyal mesafe kuralları nedeniyle zaman zaman uzun kuyruklara sebebiyet verdi.

 

   Mevcut durum göz önünde bulundurarak, vatandaşların daha kaliteli hizmet alabilmesi ve yaşanabilecek mağduriyetlerin giderilmesi amacıyla Vali Dr. Zülkif Dağlı'nın talimatıyla, hâlihazırda hizmetlerine devam eden PTT Merkez Şubesi'ne ilave olmak üzere, 4 Mayıs 2020 Pazartesi gününden itibaren Kalıcı Konutlar PTT Şubesi ile Sancaklar PTT Şubesi hizmete açıldı.  Vatandaşların yoğunluğu az olan bu PTT Şubelerine gidebilecekleri duyuruldu.