MHPli Kadınlardan Kermes Çağrısı

MHP Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Av. Derya Aksay, tüm Düzce’yi Cumayeri ve Akçakoca’da yaşanan sel felaketi dolayısıyla hafta sonu itibariyle yapılacak olan kermese destek olmaları için “Haydi bir el de sen ver. SENSİZ BİR EKSİĞİZ” başlığıyla davet etti.

MHPli Kadınlardan Kermes Çağrısı
25.07.2019 - 14:56
875

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Derya Aksay, sel felaketi nedeniyle Düzce’de bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte gerçekleştirecekleri destek kermesine Düzcelileri davet etti.

 

Aksay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 

“Yaşamak bazen bir dal parçasına bazen de bir umuda tutunmaktır. Dünya ya da siyasi görüşümüz ne olursa olsun önemli olan yaşam için umut olmaktır. Sizin için önemsiz olan başkası için yaşama başlangıç olabilir. Birlikten kuvvet doğar ilkesiyle yaşama umut olmak için Düzce deki tüm partiler ve diğer sivil toplum kuruluşları bir aradayız. Cumayeri ve Akçakoca’mızın merkez ve köylerinde yaşanan afetin yaralarını sarmak İçin İl Kadın Kollarımızın öncülüğünde düzenlemiş olduğumuz kermesimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.

 

Aksay, Valilik onaylı nakdi yardımlar için açılmış hesap IBAN numaralarına nakti katkıda bulunabileceklerini de ifade ederek, hesap numarasını paylaştı.

 

Valilik onaylı IBAN numarası:  [ TR12 0001 0000 5464 8585 6750 01

Ziraat Bankası 54-Düzce Şubesi ]