Ak Parti Kadın Kollarından açıklama: 77 bin TL 44 aileye ulaştırıldı!

Ak Parti Düzce Kadın Kolları Başkanlığı, CHP Düzce Kadın Kolları Başkanı Arzu Çakıcının çağrısı üzerine sel felaketi için düzenlenen kermeste toplanmış olan 77 bin TLnin 44 aileye ulaştırıldığını açıkladı.

 Ak Parti Kadın Kollarından açıklama: 77 bin TL 44 aileye ulaştırıldı!
30.08.2019 - 12:07
413
   Ak Parti Düzce Kadın Kolları Başkanlığı, CHP Düzce Kadın Kolları Başkanı Arzu Çakıcı'nın çağrısı üzerine sel felaketi için düzenlenen kermeste toplanmış olan 77 bin TL'nin 44 aileye ulaştırıldığını açıkladı. 
 
 
   Ak Parti Düzce Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "19 Temmuz 2019 Tarihinde Düzce ve ilçelerinde yoğun yağış ve yağıştan kaynaklanan heyelan neticesinde zor günler yaşadık.
 
 
   Düzce AK Parti Kadın Kollarının girişimleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları ve birçok STK’mızında vermiş olduğu destekle “Bir yaraya merhem olmak, bir hayatı biraz olsun kolaylaştırmak” adına bu yola hep beraber çıktık. Düzce'yi ve Düzce sevgisini yüreğinde hissedenlerin birlik ve beraberlik içinde kenetlenmesine şahitlik etmek Geçirmiş olduğumuz bu zor günlerin en güzel ve en anlamlı yanıydı.
 
 
   27-28-29 Temmuz 2019 Tarihinde Düzce Anıtpark'ta "Düzce Birlik ve Beraberlik Kermesi "ni düzenledik. Aynı zamanda TC. Ziraat Bankasında Kermes Komisyonu olarak IBAN NO : TR12 0001 00005464 8585 6750 01 - 54 Düzce hesabını Valilik Onayı  ile açtırdık. Kermes süresince kazanılan miktarlar her gün komisyon üyeleri tarafından banka hesabına yatırılmış olup, açılan hesabın 3 ay süreli olması hasebiyle hesabın bir müddet daha açık tutulması komisyon kararınca uygun görülmüştür. 
 
 
   28.08.2019 Çarşamba günü itibariyle hesabımızda 77 Bin TL toplanmış bulunmaktadır.
 
 
   Bu süreçte; Afad Müdürlüğü Kriz Merkezi, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Kaymakamlıklarımızla koordineli olarak yürütmüş olduğumuz çalışmalarla tespit edilen ailelerimizin bilgileri ile; durum aciliyet sıralamasına uygun olarak; Gölyaka' da 2, Cumayeri’nde 12 ve Akçakoca’da 30 olmak üzere toplamda 44 Aileye aynı tarihte Ziraat Bankası Hesabından havalesi yapılmış bulunmaktadır.( Mesai bitiminde hesap tarafımızdan kapatılmıştır). Yardım yapılan ailelerin isimlerini toplum ahlak ve etik kurallar gereğince açıklayarak rencide etmeyi uygun bulmamakla birlikte; bilgi sahibi olmak isteyenler yukarıda belirtmiş olduğumuz İlçe kaymakamlıkları ile iletişim kurabilir.
 
 
   Bu süreç içerisinde bizler ve bizlere destek olan herkesin tek amacı Emaneti yerine en doğru şekilde ulaştırmak olmuştur. Toplumun mağduriyetlerinin kişisel ve partisel menfaatlere çevrilmeye çalışılması tamir edilemez toplumsal yaralara yol açabileceğinin bilinci içerisinde olarak bu süreci hep beraber birlik, beraberlik ve dostluk çerçevesinde yönettik." ifadeleri kullanıldı.