Sakarya’dan usta bilardocular geçti!

Sakarya’da 06-14 Temmuz 2019 tarihleri arasında Özpaş Marketler Zinciri sponsorluğunda “ÖZPAŞ CUP ‘19” 3 Bant Bilardo Özel Türkiye Şampiyonası düzenlendi.

Sakarya’dan usta bilardocular geçti!
16.07.2019 - 16:24
616

   Sakarya’da 06-14 Temmuz 2019 tarihleri arasında Özpaş Marketler Zinciri sponsorluğunda “ÖZPAŞ CUP ‘19” 3 Bant Bilardo Özel Türkiye Şampiyonası düzenlendi.

 

   Çark Bilardo Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen Şampiyonaya, başta 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonu Semih Saygıner olmak üzere, Erkan Yıldırım, Savaş Bulut, Tayfun Taşdemir, Murat Naci Çoklu, Adnan Yüksel, Lütfü Çenet gibi Dünya Bilardosunun önemli isimleri yanı sıra ülkemizin değişik illerinden gelen 172 sporcu katıldı.

 

 

   Bu yıl ilk kez yapılan ve çok çekişmeli maçların gerçekleştiği ÖZPAŞ CUP ‘19’da Can Çapak birinci, İbrahim Hayri Altuntaşlar ikinci oldu, üçüncülük derecesini ise Lütfü Çenet ve Mehmet Aksoy paylaştı.

 

   Turnuvada en yüksek seri ödülünü, 14 sayılık serisiyle, aynı zamanda Turnuva Tertip Komitesi üyesi de olan Savaş Bulut, en yüksek ortalama ve en yüksek genel ortalama ödüllerini ise Ahmet Alp kazandı.

 

 

   Final maçı sonrası yapılan ödül töreninde birincilik kupasını ve ödülleri Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ikincilik kupasını ve ödülleri Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, üçüncülük kupalarını ve ödülleri ise Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan takdim etti. Özpaş Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Öztürk Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan’a ve Ertan Öztürk, Savaş Bulut, Erkan Yıldırım, Ünal Erkorkmaz, Nail Kuru ve Ercan Arabul’dan oluşan Turnuva Tertip Komitesi adına da Doç. Dr. Ünal Erkorkmaz’a teşekkür plaketi takdim etti.  Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Bilardo sporuna katkılarından dolayı Özpaş ailesi adına Özpaş Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Öztürk ve Ertan Öztürk’e teşekkür etti.

 

   Ödül töreni sonrasında Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ’un katkılarıyla 15-18 Ekim 2019 tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenecek olan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etabının da müjdesini verdi.