PARK VE BAHÇELER EKİPLERİ TOP YEKÜN SAHADA

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 130 personelden oluşan 11 ekip ile şehrin dört bir yanını güzelleştirmek için çalışmalarına devam ediyor.  Yabani ot temizliğinden parkların temizlenmesine, çiçek dikiminden oyun alanlarının düzenlenmesine kadar birçok işlemi aynı anda gerçekleştiren müdürlük, şehrin görsel olarak yenilenmesini sağlıyor.

PARK VE BAHÇELER EKİPLERİ TOP YEKÜN SAHADA
15.07.2023 - 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
292

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, hazırlanan günlük program dahilinde kentin her bölgesine eşit şekilde hizmet götürmeye ve Düzce’nin her alanının temiz, bakımlı, güzel görünmesi noktasındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ağaç dikiminden ot biçimine, parkların düzenlenmesinden yeni alanlar açılmasına kadar birçok işlemi 56 mahalle genelini kapsayacak şekilde sürdüren ve günlük yapılan program çerçevesinde 130 personelden oluşan 11 ekip ile Düzce’ye yayılan müdürlük, kenti baştan başa işliyor.

Bu doğrultuda hareket eden ekipler, Çamköy TOKİ konutları park alanında ağaç dikim işlemini sürdürürken, Akınlar Mahallesi parkı başta olmak üzere Öztürkler Kavşağı, Özdilek Kavşağı, Nezih Tütüncüoğlu Bulvarında çim ve ot biçme işlemlerine devam ediyor.

Bahçeşehir bağlantı yolunda bulunan refüjlerde dip çapasının yanı sıra Bahçeşehir bölgesinde bulunan yeşil alanların ot biçme işlemlerini de sürdüren ekipler, belirli bölgelerde bulunan molozların kaldırılmasını da sağlıyor.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız