SIRADAKİ GÖSTERİM: GÜLEN GÖZLER

Düzce Belediyesi Açık Hava Sinema Etkinlikleri Bahçeşehir Yeşil Vadi’de devam ediyor. Yaz akşamlarının alışkanlığı haline gelen sinema etkinliğinde dün akşam Türk Sinemasının unutulmaz eserlerinden Gülen Gözler sinemaseverlerle buluştu.

SIRADAKİ GÖSTERİM: GÜLEN GÖZLER
16.08.2023 - 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
208

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonu ile düzenlenen Açık Hava Sinema Etkinlikleri Dünya Düzce Günleri organizasyonunun ardından kaldığı yerden devam ediyor. Bahçeşehir Yeşil Vadi etkinlik alanında oluşturulan sinema düzeneği ile Düzceliler eski bir gelenek olan Açık Hava Sineması’na yoğun ilgi gösterdi. Türk Sinemasının önemli yapıtlarını sevenleri ile buluşturan Kültür İşleri Müdürlüğü dün akşam çok sayıda vatandaşın katıldığı organizasyonda Münir Özkul ve Adile Naşit gibi unutulmaz isimlerin başrol aldığı Gülen Gözler filminin gösterimini yaptı.

AİLECEK GELİNEN BİR ETKİNLİK OLDU
Yüzlerce Düzceli’nin sinemanın başlama saatinde alanı doldurduğu gözlenirken oturma yerleri dışında kalanlar kamp sandalyeleri ile yerini aldı. Termoslarla çaylarını getiren her yaştan vatandaş patlamış mısır eşliğinde film izledi. Özellikle Bahçeşehir’de yaşayan vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlik hakkında konuşan vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür ederek “Bu bölgede böyle organizasyonlara ihtiyaç vardı. Çocuklarımızla güzel vakit geçirebileceğimiz bir yer oldu, ailecek gelebiliyoruz. Hep birlikte güzel anlar yaşıyoruz. Başkanımız Faruk Özlü ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız