İL MERKEZİ GENELİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 58 mahalle genelinde sürdürdüğü çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdürüyor. Yol dolgudan asfalt yamaya, kaldırım tamiratından reglaj işlerine kadar ihtiyaç duyulan tüm çalışmalar ekiplerin gayreti ile tamamlanıyor.

İL MERKEZİ GENELİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
13.11.2023 - 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
110

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 58 mahalle genelindeki taleplerin yerine getirilmesi noktasında oluşturulan program dahilinde çalışmalarını devam ettiriyor.

Müdürlüğe bağlı ekipler, şehir merkezinde yapımında sona yaklaşılan Kırım Türkleri Kültür ve Eğitim Merkezi önüne konulacak olan Kırım Anıtı kaidesinin kalıp çalışmalarını sürdürürken, öte yandan Aziziye ve Körpeşler Mahallelerinde yol dolgu çalışmalarını, Hamidiye Mahallesinde asfalt yama, Konuralp bölgesinde yol açmaya yönelik çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

İl merkezi genelinde 5 ekiple yürütülen çalışmalar çerçevesinde Terzialiler ve Yeşiltepe Mahallelerinde kaldırım tamiratı işlemini gerçekleştiren müdürlük, Nalbanoğlu Mahallesinde ise yol reglaj çalışmasını devam ettiriyor.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız