Kros Müsabakaları Tamamlandı

Okul Sporları Gençler ve Yıldızlar Kros Müsabakaları yapıldı.

Kros Müsabakaları Tamamlandı
23.11.2023 - 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
170

Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Okul Sporları Gençler ve Yıldızlar Kros Müsabakaları yapıldı.

22 Kasım 2023 tarihinde Bahçeşehir Spor Kompleksi –Kaynaşlı Bağlantı Yolu Mevkiinde gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler ve Yıldızlar Kros Müsabakalarına 100’ün üzerinde sporcu katıldı.

Yıldız Kızlarda Nisanur Özbey, Yıldız Erkeklerde Eyüp İslam Çelik, Genç Kızlar A’da Zeynep Şeyma Arslan, Genç Kızlar B’de Şeyma Demirtaş, Genç Erkeklerde Muhammed Sadık Sehidoğlu, Yıldız Kız Okullarda 100.Yıl Ortaokulu, Yıldız Erkekler Okullarda Cumayeri Ortaokulu, Genç Kız Okullarda Spor Lisesi ve Genç Erkek Okullarda Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu. Dereceye giren sporcu ve okullara ödülleri yapılan ödül töreni ile takdim edildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız