AK Parti’de Aday Adayları Belli Oldu

Düzce’de AK Parti’ye merkezde 3, ilçelerde 35 ve beldelerde 4 olmak üzere toplam 42 kişi Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeliği için başvurular 3 Aralık’a kadar devam edecek.

AK Parti’de Aday Adayları Belli Oldu
23.11.2023 - 20:07
Güncelleme 23.11.2023 - 20:07
Kaynak: Haber Merkezi
313

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunanlar belli oldu. 

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde AK Parti'nin Düzce’de belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda teveccühün merkezi olduğuna dikkat çekti. 

Yaptığı açıklamada aday adaylığı süreci ile ilgili bilgiler veren Şengüloğlu “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde AK Parti Düzce’de belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda teveccühün merkezi oldu. 9 Kasım 2023 Perşembe günü itibariyle başlayan belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru sürecimiz 22 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 19:00 itibariyle genel merkezimizin talimatlarıyla sona erdi. Bu süreçte İl başkanlığımıza ya da ilçe başkanlıklarımıza gelerek başvuruda bulunarak partimize teveccüh gösteren tüm aday adayı arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Mevcut Belediye Başkanlarımız doğal aday adayı statüsünde oldukları için genel merkezimizin kararıyla başvurularını almadık. İl genel meclis ve belediye meclis üyelikleri için aday adayılığı başvuru sürecimiz 3 Aralık 2023 tarihine kadar devam etmektedir. 26 Kasım 2023 Pazar günü yapacak olduğumuz temayülde Aday adayı olan tüm dava arkadaşlarımıza başarılar dilerim” şeklinde konuştu.” dedi.

SN. ADI SOYADI CINSIYET İLÇE BELDE BAŞVURU TIPI
1 KADİR ALBAYRAK Erkek YIĞILCA   İlçe Belediye Başkanlığı
2 CİHAN MARANĞO Erkek YIĞILCA   İlçe Belediye Başkanlığı
3 FAHRİ ALTINKAYIK Erkek YIĞILCA   İlçe Belediye Başkanlığı
4 MUZAFFER YİĞİT Erkek YIĞILCA   İlçe Belediye Başkanlığı
5 İRFAN KESKİN Erkek YIĞILCA   İlçe Belediye Başkanlığı
6 SELAMİ SAVAŞ Erkek YIĞILCA   İlçe Belediye Başkanlığı

 

 


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız