Şok Uygulamada Silah Ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan dron destekli, narkotik köpekli şok uygulamada silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şok Uygulamada Silah Ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
11.12.2023 - 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
126

Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından il genelinde halkın huzuru ve güvenliği için şok huzur uygulamalar sürüyor. 4 aralık ile 10 aralık tarihleri arasında yapılan denetimlerde silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ekiplerin saha çalışmasında 2’si kuru sıkı 13 tabanca, 164 fişek, 3 adet av tüfeği, 3 adet kartuş, 1 adet kesici/delici alet, 145,25 gram metamfetamin, 190 gram sentetik kannobinoid, 5,7 gram esrar, 18 adet sentetik ecza, 52 adet extacy, 1 adet kompresör, 25 bin adet makaron, 1 adet elektronik sigara sarma makinası ve 13 kilogram tütün ele geçirildi.

Yapılan GBT sorgularında ise aranan-yoklama kaçağı ve bakaya, dosya firarisi olmak üzere toplam 33 şahıs hakkında işlem yapılırken 9 düzensiz göçmen yakalandı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız