Depremzede Öğrencilere Paket Hazırladılar

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren Düzce’de okulların tüm kademelerinde uygulanmaya başlayan ''Evvel Zaman İzinde Masal Projesi'' çerçevesinde Hatay Hassa Aktepe İlkokulu'nda, "Bu Kış Kimse Üşümeyecek" etkinliği gerçekleştirildi.

Depremzede Öğrencilere Paket Hazırladılar
18.01.2024 - 21:11
Kaynak: Haber Merkezi
81

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülen Evvel zaman izinde masal projesi çerçevesinde etkinlik bu sefer Hatay’ın Hassa ilçesinde yapıldı. Depremzede öğrenciler ile bir araya gelen müdürlük öğrencilere çeşitli hediyelerde dağıttı. Yapılan yazılı açıklamada; “Her şey Evvel Zaman İzinde Masal Projesi'yle başladı ve 'Bir Kış Masalı' ile devam etti. Sıcacık sobamızın üzerinde demlenen kış çayları eşliğinde, atkı ve bere ören ailelerimiz ile mesai arkadaşlarımızın sevgisiyle daha da büyüdü. Bütün okullarımızda masal kapıları açıldı. Önce kalplerimiz ısındı, sonra her yeri sevgi sardı. Evvel Zaman İzinde Masal Projesi'yle uzatılan masal ipi bu defa Hatay'da çocuklarımızla buluştu. Hassa Aktepe Ortaokulu'nda görev yapan Görsel Sanatlar Öğretmeni Meltem Cebeci tarafından 'Bu Kış Kimse Üşümeyecek?' adlı masal atölyesi gerçekleştirildi. Masal Atölyesi sonrasında Hatay Hassa İlkokulu Okul Öncesi öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen Sanat Atölyesi'nde geri dönüştürülmüş kartonlardan kesilen kedilere, 'Bir Yumak İki Mutluluk' etkinliğinde toplanan iplerden giysiler yapıldı. 'Bu Kış Kimse Üşümeyecek' etkinliğine destek olan Çerkez Taşköprü İlkokulu anneleri, Altınpınar Köyü ev hanımları, Milli Eğitim Müdürlüğü kadın personeli tarafından; deprem bölgesindeki çocuklarımız için karne hediyesi olarak örülen 'Atkı ve Bereler' öğretmenleri tarafından öğrencilerimize takdim edildi. 'Evvel Zaman İzinde Masal Projesi' dahilinde Hassa Aktepe İlkokulu öğrencileri için düzenlenen 'Bu Kış Kimse Üşümeyecek' etkinliğinde hazırlanan paketlere 'Canım arkadaşım, yanında olup sana sarılamasam da, hazırlamış olduğum hediye ile her zaman yanındayım' mesajı yazılarak, çocuklarımıza Aralık Ayının değeri olan şefkat ve merhamet değeri masallarla kazandırılmaya çalışıldı.” denildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız