Özlü tesisleri ziyaret etti!

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Destek Hizmetler Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü tesislerinde incelemelerde bulundu.

Özlü tesisleri ziyaret etti!
28.01.2020 - 14:55
536

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Destek Hizmetler Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü tesislerinde incelemelerde bulundu.

 

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, belediye birimlerini yakından takip etmeye devam ediyor. Personelin çalışma şartları, birimlerin çalışma kapasiteleri ve yapılan çalışmalar ile bizzat ilgilenen Başkan Özlü, ilk olarak Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer ile birlikte Destek Hizmetler Müdürlüğü üretim tesislerini gezdi. Personel ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Özlü, numarataj baskıları, mobilya atölyesi ve kent mobilyaları üretimleri hakkında bilgi aldı. Şehrin yeniden inşası ve özellikle tabela, ışıklandırma, yol çizgi, boyama ve çeşitli üretim atölyelerinin kapasitesinde yeni düzenlemeler olacağının sinyalini veren Başkan Özlü “öz kayaklarımızı verimli kullanmak adına en yüksek kapasite ile çalışmasını istediğimiz şantiyemizde incelemelerde bulunduk. Projelerimizin detay çalışmalarını yine kendi kaynaklarımız ve iş gücümüzle yapmak için kapasitemizi tespit ettik. Bu kapasiteyi artırmak amacıyla elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Teknik personelimizin öz verili çalışması ve kısıtlı kaynaklar ile Düzcemiz’in ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

 

   Daha sonra Kurtsuyu Mevkiinde bulunan Düzce Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine geçen Başkan Özlü, burada yapılan çalışmalar ve sokak hayvanları için üretilen malzemeleri inceledi. Soğuk kış günlerinde sokak hayvanları için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini dile getiren Başkan Özlü “sokaklarda yaşayan hayvanlara karşı bizlerin sorumluluğu çok fazla. Özellikle bu soğuk kış günlerinde onların beslenmesi ve bir nebze soğuktan korunması için beslenme istasyonları oluşturuyoruz. Veteriner işleri Müdürlüğümüz şehir merkezimizin belli noktalarına bu istasyonlardan yerleştiriyor. Hayvan severler bu konuda çok ilgili onlara teşekkür ediyorum. Biz de onları korumak için duyarlı olmalıyız, vatandaşlarımız yeter ki bu istasyonlara zarar vermesin, çöp atmasın. Elimizden geldiği kadar sokak hayvanlarının beslenmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.