TSO Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi!

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan meclis toplantısı, Covid önlemleri alınarak Meclis Başkanı Ahmet Dertli’nin başkanlığında gerçekleştirildi.

TSO Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi!
4.09.2020 - 16:13
740

   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan meclis toplantısı, Covid önlemleri alınarak Meclis Başkanı Ahmet Dertli’nin başkanlığında gerçekleştirildi.

 

   Toplantıda ilk olarak Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, oda faaliyetlerini meclis üyelerine aktardı. Şahin konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ 6 Ağustos’ta Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile birlikte, İçişleri Bakanlığı talimatıyla Düzce Valiliği, kolluk kuvvetleri, sivil toplum kuruluşları ve ilgili odaların temsilcilerinin de katılımlarıyla gerçekleştirilen maske denetimi ve bilgilendirme ziyaretlerine katılım sağladık.10 Ağustos’ta Başkan Yardımcımız İbrahim Canpolat ve Meclis Üyemiz Ertan Taşlı ile birlikte, Düzce Belediye Başkanımız Sayın Dr. Faruk Özlü’yü kayınpederi Ömer Hülagü Dural’ın cenaze töreninde yalnız bırakmadık. 11 Ağustos’ta Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kaplan, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Danışman Dr. Cengiz Tuncer, Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Mensur Bilgin ve mahalle muhtarları ile birlikte, İçişleri Bakanlığı talimatıyla Düzce Valiliği, kolluk kuvvetleri, sivil toplum kuruluşları ve ilgili odaların temsilcilerinin de katılımlarıyla gerçekleştirilen maske denetimi ve bilgilendirme ziyaretlerine katılım sağladık.

 

   Aynı gün, yürütme kurulu üyesi olduğumuz TOBB Türkiye iktisadi kalkınma yönetim kurulu toplantısını video konferans yöntemi ile geniş katılımla gerçekleştirdik. Bu arada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin teşvikleriyle odamızın destek ve himayesine verilen proje okulumuz Mevlana Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin çocuk gelişim alanı %12 ile %33’lük yüzdeler Aralığında 34 öğrenci olarak 2020-2021 eğitim öğretim sezonu için doluluk oranı %100 seviyesine ulaştı.13 Ağustos’ta, açıklanan veriler sonucunda proje okulumuz olan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki doluluk oranının %100 seviyesine ulaşması dolasıyla bir açıklama yayımladık.17 Ağustos’ta, odamız 9. Meslek komitesi (sigortacılık, finans, emlakçılık )  meslek komitesi başkanı metin koç ve düzce TSO Meclis Üyesi, TOBB sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Üyesi Selim Koçak 17 ağustos depreminin 21. Yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptılar. Aynı gün, Düzce Valisi Cevdet Atay öncülüğünde, İçişleri Bakanlığı talimatıyla Düzce Valiliği, kolluk kuvvetleri, sivil toplum kuruluşları ve ilgili odaların temsilcilerinin de katılımlarıyla gerçekleştirilen maske denetimi ve bilgilendirme ziyaretlerine katılım sağladık. Yine 17 Ağustos’ta odamız 3. Meslek komitesi toplantısı gerçekleştirdik.18 Ağustos’ta, Düzce Valisi Cevdet Atay öncülüğünde, İçişleri Bakanlığı talimatıyla Düzce Valiliği, kolluk kuvvetleri, sivil toplum kuruluşları ve ilgili odaların temsilcilerinin de katılımlarıyla bugün Akçakoca ve Cumayeri ilçelerinde gerçekleştirilen maske denetimi ve bilgilendirme ziyaretlerine katılım sağladık.

 

 

   Yine aynı gün, KOSGEB Düzce İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin, odamızın düzenlediği video konferans toplantısına katılarak KOSGEB’in KOBİgel- KOBİ gelişim destek programı semineri ve güncel destek paketleriyle ilgili bilgiler aktardı.19 Ağustos’ta, Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Çoşkun, Meclis Üyemiz Hikmet Mutlu, 3. Meslek Komitesi Başkanı Şahin Bircan, 3. Meslek komitesi Başkan Yardımcısı Fikret Eryakalı, Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı Ve Müdür Yardımcıları, Düzce Orman İşletme Müdürü Turgay Kağan Ve Müdür Yardımcıları ile birlikte üyelerimiz sı̇nbo, Bemı̇ Ahşap, Akyüz Orman Ürünleri, Mansur Orman Ürünleri, Gölsan Entegre Orman Ürünleri firmalarını ziyaret etti. Yine aynı gün, odamız 3. Meslek komitesi (orman ürünleri imalat ve perakende ticareti) üyeleri, Bolu Orman İşletme Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı Ve Müdür Yardımcıları, Düzce Orman İşletme Müdürü Turgay Kağan Ve Müdür Yardımcıları ile Güzeldere Şelalesi Sosyal Tesislerinde bir araya geldik.31 Ağustos’ta Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile birlikte, Düzce Belediyesi iştiraklerinden olan Beltaş A.Ş yeni beton santrali'nin açılış merasimine katılım sağladık. 1 Eylül’de Düzce Valisi Sayın Cevdet Atay’ın başkanlığında Çalışma ve İşkur Müdürlüğü, odamız ve TB Sewtech Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında artı istihdam protokolü imzalandık”

 

   Toplantıya Meclis Üyeleri Feyzi Gülsoy ve Murat Taştepe, Video konferans yöntemi ile katılım sağladılar.

 

   Düzce TSO olağan meclis toplantısı, aylık mizanlar ve raporların görüşülmesiyle sona erdi.