TSO Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi!

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Vekili Nuri Hızel başkanlığında, Pandemi tedbirleri gereğince Video Konferans yoluyla gerçekleştirildi.

TSO Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi!
25.11.2020 - 15:46
837

   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Vekili Nuri Hızel başkanlığında, Pandemi tedbirleri gereğince Video Konferans yoluyla gerçekleştirildi.

 

   Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkan Vekili Nuri Hızel, olağan meclis toplantısı gündemini ve sıralamasını meclis üyelerine aktardı. Meclis Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’in Yönetim Kurulu Faaliyetlerini Meclis Üyelerine aktarmasıyla devam etti. Şahin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “30 Ekim’de Düzce Valisi Cevdet Atay ile birlikte, Tekstil Ürünleri Meslek Komitesi Başkanı Mutlu Kayan'ın Genel Müdürlüğü'nü yaptığı Realkom Tekstil firmasını ziyaret ettik. 2 Kasım’da Düzce Fatih Ortaokulu Müdürü Şafak Duman ve Okul Aile Birliği odamızı ziyaret etti. Aynı gün; Düzce Valisi Cevdet Atay ile birlikte üyelerimizden Saf Holand firmasını ziyaret ettik. Yine 2 Kasım’da Kocaeli Makine Mühendisleri Odası Düzce Şube Başkanı Yavuz Öneç ve oda yönetimi odamızı ziyaret etti.

 

   3 Kasım’da Sanayi Tesisleri ve OSB’ler için Sıfır Atık Uygulaması Bilgilendirme Seminerine katılım sağladık. 5 Kasım’da Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile birlikte 2. OSB’de faaliyetlerini sürdüren Düzce Cam firmasını ziyaret ettik. 7 Kasım’da Ulusal yayın yapan Ankara Merkezli By Protokol Dergisi tarafından düzenlenen Gümüş Kariyer Ödüleri gecesinde ödüle layık görüldük. 9 Kasım’da SMA Tip 1 hastası 14 aylık Muhammet Yiğit Tezcan’ın tedavi masraflarının karşılanabilmesi amacıyla yurt genelinde başlatılmış olan yardım kampanyasının Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte basın lansmanı odamızda gerçekleştirdik. 10 Kasım’da Yürütme Kurulu Üyesi olduğumuz İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldık. Aynı gün; Kaynaşlı Belediye Belediye Başkanı Birol Şahin, odamızı ziyaret etti.

 

 

   11 Kasım’da Türkiye genelinde başlatılan "Geleceğe Nefes 11 Milyon Fidan" etkinlikleri kapsamında Gümüşpınar Köyü uygulama alanında düzenlenen fidan dikim törenine katılım sağladık. Aynı gün; Düzce Valisi Cevdet Atay ile birlikte üyelerimizden MT Plastik firmasını ziyaret ettik. 12 Kasım’da Basın İlan Kurumu Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı ve İHA Düzce Bölge Sorumlusu Ali Yıldız odamızı ziyaret etti. 15 Kasım’da üyemiz Düzce Cam'ın Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Aktaş tarafından yaptırılacak Orta Okulun temel atma merasimine katılım sağladık. 16 Kasım’da TOBB tarafından video konferans olarak gerçekleştirilen Karadeniz Bölge Oda ve Borsaları istişare toplantısına katılım sağladık. 17 Kasım’da TOBB tarafından video konferans yolu ile düzenlenen Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Bilgilendirme Seminerine katılım sağladık. 18 Kasım’da İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarının açılışına katıldık.

 

   19 Kasım’da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu moderatörlüğünde Video Konferans yoluyla gerçekleştirilen Türkiye Ekomomi Şurası toplantısına katıldık. Aynı gün; Yürütme Kurulu Üyesi olduğumuz İktisadi Kalkınma Vakfı tarafından video konferans olarak gerçekleştirilen AB-Türkiye Gümrük Birliği konulu uluslar arası toplantıya katılım sağladık. 20 Kasım’da Üyesi olduğumuz Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası tarafından video konferans olarak düzenlenen TD-IHK Online Business Kahvaltı programına katıldık. Aynı gün; Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri odamızı ziyaret etti”

 

   Meclis toplantısının devamında Ekim ayı mizanları ve hesapları görüşülürken, toplantının son bölümünde Meclis Üyesi Ertan Taşlı, yaşanan pandemi sürecinden en fazla etkilenen kesim olan esnaflar için geliştirilen kredi seçenekleri, geri ödeme konusundaki öteleme çalışmaları ve yeni alınan tedbirler hakkında bilgiler verdi. Geçtiğimiz günlerde edinilen COVİD 19 Güvenli Hizmet Belgesi’nin de tanıtıldığı toplantı, Meclis Başkan Vekili Nuri Hızel’in kapanış konuşmasıyla sona erdi.