Yılmaz'dan Düzce'deki kamu kuruluşlarına ziyaret

TBMM Yasama faaliyetlerine bir hafta ara verilmesinin ardından çalışmalarına seçim bölgesinde aralıksız devam eden MHP Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Ümit Yılmaz, Düzce’de kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

Yılmaz'dan Düzce'deki kamu kuruluşlarına ziyaret
2.02.2021 - 20:13
1061

Ziyaretlerine ilk olarak Düzce İl Turizm Müdürlüğü ile başlayan Milletvekili Yılmaz, Turizm İl Müdür Vekili Sabahattin Parlak’tan Düzce için yapılacak olan yeni projeler hakkında bilgiler aldı. Yarım saat süren görüşmede notlar alan Yılmaz, ilgili yerlerle gerekli görüşmeleri sağlayacağını bildirdi.

 

Ziyaretlerine Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ile devam eden Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ile görüştü. Yapılan görüşmede ağırlıklı olarak Kovid-19 salgını, ilin bu salgından ne kadar etkilendiği ve alınan önlemler konuşuldu.

 

   Kovid-19 salgını ile mücadelede tüm sağlık çalışanlarının üstün başarılar sergilediğini ve bu sebepten dolayı sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını söyleyen Milletvekili Yılmaz, son olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne atanan Ercan Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Editör: B. Zengin