BAŞKAN ÖZLÜ YENİ ŞUBENİN AÇILIŞINA KATILDI!

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyaretin ardından Ziraat Katılım Bankası'nın Düzce Şubesinin açılışına katılan Başkan Özlü, yeni açılan şube için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

BAŞKAN ÖZLÜ YENİ ŞUBENİN AÇILIŞINA KATILDI!
18.11.2021 - 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
654

   Ziraat Katılım Bankası Düzce’deki ilk şubesini bugün açtı. Açılış öncesinde Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü; Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Metin Özdemir, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fikrettin Aksu, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Efsa Emek, Düzce Şube Müdürü Fatih Sarıca ve Ziraat Bankası Düzce Şube Müdürü Abdülkerim Kaval'ı Düzce Belediyesinde ağırladı.

   Ziyarette, Genel Müdür Özdemir tarafından, Başkan Özlü’ye katılım bankacılığına yönelik bilgiler aktarılldı. Başkan Özlü ise devlet bankası olarak yaptıkları çalışmalardan ötürü Özdemir ve ekibini tebrik ederek, başarılar diledi. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

   Başkan Özlü, banka yönetiminin ziyaretinin ardından, bankanın Camikebir Mahallesindeki ilk şubesinin açılışında kurdale keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Editör: B. Zengin