Düzce, TravelExpo’da binlere tanıtıldı

Türkiye’nin en önemli turizm fuarlarından biri olan ve bu yıl altıncısı düzenlenen Ankara TravelExpo Turizm Fuarında Düzce Belediyesi ve Düzce TSO iş birliğiyle hazırlanan stant büyük ilgi topladı. 

Düzce, TravelExpo’da binlere tanıtıldı
20.11.2023 - 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
113

Düzce TSO Turizm Ar-Ge Birimi tarafından oluşturulan tanıtım materyalleri ve Düzce Belediyesi’nin hazırlamış olduğu çok sayıda içerik, turizm acenteleri ve ziyaretçilerden beğeni aldı. Fuarın ilk gününde Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat, Düzce Standında ziyaretçileri bizzat ağırlarken, fuarın üçüncü gününde Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Standını ziyaret ederek katılımcılarla birebir ilgilendi.

Fuarın son gününde Düzce Standını TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Tuğba Özcan ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ferit Mutlu da ziyaret etti. 
Fuar boyunca; Düzce TSO Turizm Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan ve çeşitli kaynaklardan toplanan 15.000 basılı tanıtım materyali, 300 promosyon ürünü ve 500 çeşitli tanıtım materyallerinden oluşan hediye çantası dağıtımı gerçekleştirildi.

Fuarda ayrıca; turizm acenteleri ile yapılan görüşmeler neticesinde, fuarı 4 gün boyunca toplam 35.000 kişi ziyaret etti. Fuarda Düzce TSO Turizm Ar-Ge Birimi tarafından 3 Ataşe, 8 Turizm Acentesi, Türkiye Rehberler odası başkanlığı, Ankara Rehberler odası başkanlığı, Ankara İl Kültür ve Turizm müdürlüğü, Ankara ticaret borsası yönetim kurulu üyeleri, Sağlık turizmini geliştirme konseyi derneği, Ankara büyükşehir belediyesi turizm şube müdürlüğü, Sakarya Büyükşehir belediyesi turizm ve tanıtma şube müdürlüğü, Ankara üniversitesi Beypazarı myo turizm bölümleri başkanlıkları, Beypazarı TSO, Edremit TSO, Ayvalık TSO, Tunceli TSO ile ikili görüşmeler gerçekleştirildi.

Fuar hakkında görüşlerini açıklayan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Düzce’nin muhteşem güzelliklerinden tüm insanlığın istifade etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu fuarda Düzce Belediyesi ile yapmış olduğumuz iş birliğiyle yer aldık. Düzce ili olarak hep birlikte yek vücut olarak ilimizi tanıtmaya, kalkındırmaya çalışıyoruz. Son zamanlarda oluşan bu birliktelik ile Düzce’yi hak ettiği seviyelere çıkaracağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız