KOCAMAN, MANİSA OSB’DE TEMASLARDA BULUNDU

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, bir dizi temaslarda bulunmak için Manisa’da OSB bölgesini gezdi. Burada kurulan ‘Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri (ZEKİ)’ modelini yerinde inceleyen Kocaman, Düzce’de de aynı ölçekli bir merkez kurulması için çalışma başlatılacağını söyledi.

KOCAMAN, MANİSA OSB’DE TEMASLARDA BULUNDU
13.12.2023 - 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
99

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, beraberinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar, Düzce Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Aylin Özdemir Keleş ve Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Elife Özerçetin ile birlikte Manisa’da bir dizi temaslarda bulundu.

Manisa OSB’de kurulan ve kısa adı ZEKİ olan ‘Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri’ modelini yerinde inceleyen Kocaman ve beraberindeki heyet, merkez çalışanları ile bir araya gelerek işleyiş ile ilgili bilgiler aldı. Kocaman, Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Düzce TSO ve Düzce OSB yönetimi işbirliği içerisinde diğer paydaşların da katılımıyla aynı ölçekli bir merkez kurulması için çalışma başlatılacağını ifade etti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız