DÜZCE BELEDİYESİNDEN REGAİP KANDİLİNE ÖZEL PROGRAM

Düzce Belediyesi, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili vesilesiyle düzenlediği özel programda yazar Hayati İnanç’ı Düzcelilerle buluşturdu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, Hayati İnanç, ‘İki Cihan Serveri’ başlığı altında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’ın hayatından kesitler paylaştı.

DÜZCE BELEDİYESİNDEN REGAİP KANDİLİNE ÖZEL PROGRAM
12.01.2024 - 20:53
Kaynak: Haber Merkezi
63

Düzce Belediyesi, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili vesilesiyle düzenlediği programda yazar Hayati İnanç’ı Düzcelilerle bir araya getirdi.

Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ile vatandaşların yoğun şekilde ilgi gösterdiği program, Büyük Cami Müezzin Kayyımı Zülküf Aktepe’nin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.



Daha sonra sahneye çıkan Yazar Hayati İnanç, ‘İki Cihan Serveri’ başlığı altında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’ın hayatından kesitlerinyanı sıra kıssadan hisseler anlatarak katılımcılara duygu dolu anlar yaşatırken, gecenin maneviyatına yönelik okuduğu şiirlerle de Düzcelileri mest etti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız