Viyadük yapımına 2020’de başlanacak!

Düzce Belediye Başkanlığından Fiskobirlik Kavşağı hakkında kamuoyu bilgilendirmesi yapıldı.

Viyadük yapımına 2020’de başlanacak!
17.12.2019 - 11:39
600

   Düzce Belediye Başkanlığından Fiskobirlik Kavşağı hakkında kamuoyu bilgilendirmesi yapıldı.

 

   Düzce Belediyesi tarafından yapılan açıklamada;

 

   “Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü ve Düzce Belediyesi tarafından can güvenliği ve kesintisiz trafik akışı kriterleri dikkate alınarak 05.09.2019 tarihinde düzenlenen Fiskobirlik Kavşağı ile ilgili iyileştirme faaliyetleri devam etmektedir.

 

   Bu çerçevede;

 

   1. Düzce Belediyesi tarafından Ulaşım Master Planı ve Toplu Taşıma Sistemi iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında hat optimizasyon çalışmasını yürüten uzmanlara bir çalışma yaptırılmış ve bu çalışma STK ve mahalle muhtarlarının da bulunduğu bir toplantıda paylaşılmıştır.

 

   2. Düzce Belediyesi tarafından yaptırılan Fiskobirlik Kavşağı iyileştirme çalışmaları Karayolları Genel Müdürlüğüne sunulmuştur.

 

   3. Karayolları Genel Müdürlüğü, Düzce Belediyesi ve mahalle muhtarlıklarının katkıları ile yapılan toplantıda Düzce Belediyesi önerisi olan Kervan Kavşağı iyileştirme çalışması değerlendirilmiş, söz konusu öneri Karayolları kurulları tarafından yeniden düzenlenmiştir.

 

   4. 2020 yılında yapımına başlanması planlanan Kervan Kavşağı viyadük çalışması başlayıncaya kadar, söz konusu kavşağa ışık sistemi konulması kararlaştırılmıştır. Söz konusu kavşakla ilgili iyileştirme çalışmalarına Karayolları Genel Müdürlüğü ve Düzce Belediyesi tarafından devam edilmektedir.”