Er’den Aydın’a ziyaret!

İyi parti il başkanı Yunus Özay Er ve Akçakoca ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum, Kızılay Düzce Şubesi Başkanı Halil Aydını ziyaret ederek Akçakoca huzurevi ile ilgili Ankara büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş ile gerçekleştirdikleri görüşme hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Er’den Aydın’a ziyaret!
6.01.2020 - 15:33
387

   İyi parti il başkanı Yunus Özay Er ve Akçakoca ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum, Kızılay Düzce Şubesi Başkanı Halil Aydın'ı ziyaret ederek Akçakoca huzurevi ile ilgili Ankara büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş ile gerçekleştirdikleri görüşme hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

 

   Kızılay Düzce Şube Başkanı Halil Aydın' ı ziyaret eden İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ve Akçakoca ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum,  Akçakoca huzurevinin yıkılıp yeniden yapılması sürecinde huzurevi sakinlerinin MTA tesislerinde kalması için Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş ile  yaptıkları görüşme hakkında bilgi verdiler.

 

   Başkan Er, " Kızılay Akçakoca huzurevinin yıkılarak daha geniş bir alana yeniden yapılması planlanıyor. Bu süreçte huzurevinde yaşayan yaşlılarımızın şehir değiştirmemeleri için Ankara Büyükşehir belediyesine ait olan MTA binasında kalmaları için Ankara Büyükşehir belediye başkanımız Mansur Yavaş'tan böyle bir talepte bulunduk. Sayın başkanımız da sağ olsun konuya olumlu yaklaştı. Kızılay Düzce Şube Başkanımız Halil Aydın'ı ziyaret ederek tüm bu gelişmelerle ilgili kendisini bilgilendirdik. Halil Bey de Kızılay Genel merkezine konuyla ilgili gelişmeleri aktaracak ve Mansur Yavaş başkanımızla bir görüşme sağlanacak. Böylece taraflar bir araya gelip konunun detaylarını görüşecekler. İhtiyaç duyulması halinde toplantıya bizim de seve seve katılabileceğimizi belirttik. Sayın Halil Aydın'a nezaketli tavrı ve duyarlılığı nedeniyle teşekkür ederim" dedi.