“Şehrimizin gelişmesi ve kalkınabilmesi için çok çalışacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce Merkez İlçe Başkanlığına bir isim daha adaylığını açıkladı. Başkan adayı Can Koyuncu, parti binasında yaptığı açıklamayla adaylığını kamuoyu ile paylaştı.

“Şehrimizin gelişmesi ve kalkınabilmesi için çok çalışacağız”
14.01.2020 - 17:31
1231

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce Merkez İlçe Başkanlığına bir isim daha adaylığını açıkladı. Başkan adayı Can Koyuncu, parti binasında yaptığı açıklamayla adaylığını kamuoyu ile paylaştı.

 

   Önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan CHP Düzce Merkez İlçe Olağan Genel Kurulu öncesinde Can Koyuncu’da adaylığını açıkladı.

 

 

   Parti binasında İl Başkanı İlhan Duru ve mevcut Merkez İlçe Başkanı Orhan Dağıstanlı ile kalabalık bir partili grupla birlikte adaylığını açıklayan Koyuncu, “Amacımız Cumhuriyet Halk Partimizi yerelde ve genelde iktidar yapma mücadelesini ve başarısını ortaya koymaktır. Partimizin içerisinde ekibimizi oluştururken partimizin mutfağı olan gençlik kollarımızda yetişmiş, kendi mesleklerinde her biri pırıl pırıl liyakat sahibi genç arkadaşlarımızla partimize hizmet etmek için yola çıktık” dedi.

 

   “Ülkemizin içinde bulunduğu baskılara inat, bizler şehrimizin gelişmesi ve kalkınabilmesi için çok çalışacağız, çok çalışacağız, çok çalışacağız” cümleleriyle konuşmasına devam eden Can Koyuncu, şöyle konuştu;

 

   “Ben değil, biz diyeceğiz, sık sık birlikte olacağız, sizlerden aldığımız güç ve kuvvet ile gitmediğimiz yer, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak. Düzce sokaklarını hep birlikte arşınlayacağız, örgüt etkiliğimizi daha da güçlendireceğiz, partimizde yönetim anlayışı olarak ortak aklı egemen kılacağız, ulu önderimiz, ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere armağan ettiği Cumhuriyetimizi sonsuza dek koruyup kollayacağız.

 

 

   Bu duygu ve düşüncelerle 19 Ocak Pazar günü saat 11:00 da Kızılay Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan Olağan CHP Düzce Merkez İlçe Kongresinde, Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğumu siz değerli üyelerimiz ve Düzce kamuoyu ile paylaşmak isterim.”

 

   Koyuncu, daha sonra yönetim kurulu üye adaylarıyla birlikte poz verdi.

 

 

   19 Ocak Pazar günü Kızılay Düğün Salonunda saat 11:00’de başlayacak olan CHP Düzce Merkez İlçe Olağan Kongre’sinde Başkan Adayı Can KOYUNCU’nun Yönetim Kurulu Şu İsimlerden Oluşuyor;

 

    BAŞKAN: Can KOYUNCU- AV. ASİSTANI

 

   1- Emre BEKTAŞ- (EMLAK VE GAYRİMENKUL DANIŞMANI)

 

   2- Okan Barış KAP- (GAYRİMENKUL FİYAT DEĞERLEME UZMANI)

 

   3- Rıdvan MERT (KERESTECİ)

 

   4- Recep TORAMAN (İŞÇİ)

 

   5- Cihan Özkan ÖZÇELİK (GALERİCİ)

 

   6- Cemal Çağlar KIRICI (ELEKTRİK TEKNİKERİ)

 

   7- İsmail KÖROĞLU (HARİTA MÜHENDİSİ)

 

   8- Hamdullah DURMUŞ (MAKİNA TEKNİKERİ)

 

   9- Hasan Uğur SÖZEN (İMALAT MÜHENDİSİ)

 

   10- Dilek ÖZDEMİR (EV HANIMI)

 

   11- Aynur GÖKALP - (EMEKLİ)

 

   12- Neslihan AKSUNGUR(KİMYAGER)

 

   13- Mafiye KAYA ( EMEKLİ ECZACI TEKNİKERİ)

 

   14- Yağmur KIYICI (HALKLA İLİŞKİLER)

 

   15- Koray TÜRKEN (ESNAF)