Proje Var mı? Yok mu?

Düzce Postası’nda yayınlanan “Eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in Asar deresi ile ilgili herhangi bir projesi Belediye’nin hiçbir biriminde bulunmamaktadır” şeklinde ki Düzce Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleşten karşı cevap geldi. Keleş, sosyal medya hesabından bazı belgeler yayınlayarak, proje var mı? yok mu? şeklinde yeni bir tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu.

Proje Var mı? Yok mu?
29.01.2020 - 17:15
1167

Geçtiğimiz günlerde; Düzce Belediyesi tarafından Asar Deresi ile ilgili Düzce Postası gazetesine açıklamada bulunularak, “Mehmet Keleş’in çizdirdiği Asar Projesi’nin rafa kaldırıldığı ve yeniden proje çizdirmek üzere yarışma açıldığı“ ifadelerine yer verilmişti.

 

   Açıklamada, eski belediye başkanı Mehmet Keleş’in başkanlığı döneminde Asar Deresi için çizdirdiği herhangi bir proje olmadığı ifade edilerek, Asar’la ilgili hazırlatılmış bir animasyon ve sunumdan başka ortada hiçbir çalışmanın bulunmadığı kaydedilmişti.

 

KELEŞ; “BALON PROJENİN DETAYLARI!”

 

   BElediye tarafından Düzce Postası Gazetesine yapılan açıklamanın üzerinden çok geçmeden eski başkan Mehmet Keleş, sosyal medya hesabından bazı belgeleri yayınlayarak konuya cevap verdi. 

 

Mehmet Keleş, “Balon projenin detayları” ifadesiyle yayınladığı belgelerde, Asar Deresiyle ilgili kendi döneminde proje hazırlandığı ve ihaleye çıkıldığını bir takım fotoğraflarla ortaya koymaya çalıştı.

 

Eski Başkan Mehmet Keleş’in, sosyal medya hesabından yayınladığı o belgeler şu şekilde;