Muhammet için arama kurtarma çalışmalarına yeniden başladı!

Düzcenin Gölyaka ilçesinde, dereye devrilen iş makinesinin operatörü için dün akşam havanın kararmasıyla ara verilen arama kurtarma çalışmalarına sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başlandı.

Muhammet için arama kurtarma çalışmalarına yeniden başladı!
5.02.2020 - 12:11
521

   Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, dereye devrilen iş makinesinin operatörü için dün akşam havanın kararmasıyla ara verilen arama kurtarma çalışmalarına sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başlandı.

 

   Dün sabah saatlerinde meydana gelen üzücü olayda, Gölyaka'da Hidroelektrik Santralinde Kepçe Operatörü olarak çalışan Muhammet Yılmaz, sabah saat 09.00 sıralarında elektrik santralinin yolunda heyelan olmasından dolayı vardiyaya gelmesi gereken personeli almak ve yolu açmak üzere Dere Evleri mevkisinde çalışmaya başladı. Fakat bölgede bir kez daha meydana gelen heyelan dolayısı ile Muhammet Yılmaz'ın kullandığı kepçe dereye uçtu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edilerek arama çalışmaları başlatıldı. Çalışmanın yapıldığı bölgede etkili olan sağanağın ardından meydana gelen toprak kayması sonucu iş makinesi bulunurken Yılmaz bulunamadı.

 

   Olay da iki ihtimal üzerine yoğunlaşarak Yılmaz'ın iş makinesinin altında kalmış ya da akıntı ile sürüklenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulması üzerine toprak altında kalabildiği gerekçesiyle arama çalışmalarına devam ediliyor.