DTSO Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi!

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

DTSO Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi!
27.02.2020 - 14:34
519

   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

   Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Ahmet Dertli, yoğun programların olduğu bir ayın sonunda meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

 

   Toplantıda ilk olarak Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, oda faaliyetlerini meclis üyelerine aktardı. Şahin; 31 Ocak’ta 10. Meslek Grubumuzun Söz Üyemizde etkinliğini gerçekleştirdik. 11 meslek grubumuza da yapacağız. 4 Şubat’ta 2020 yılının ilk değerlendirmesini yapmak üzere personelimiz ile bir araya geldik. Akreditasyon değerlendirme çalışmaları sırasında gösterdikleri gayretler için kendilerine teşekkür ettik. 5 Şubat’ta Cizre TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sefinç odamızı ziyaret etti.11 Şubat’ta 7. Meslek Grubumuzun söz üyemizde etkinliğini gerçekleştirdik. 11 Şubat’ta İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısına katılım sağladık.

 

   12-14 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen Türk-Alman İş Dünyası Toplantılarına katıldık. 13 Şubat’ta odamızda Düzce İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.14 Şubat’ta İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen Adventure Turkey-Macera Sporları Fuarının açılış merasimine katılarak Düzce standımızı ziyaret ettik. 14 Şubat’ta Meclis Başkanımız Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ümit Ülgen ve meclis üyelerimiz, MÜSİAD Düzce Şubesi Üyelerinin kurdukları Formlife şirketi ve odamızın destekleriyle Düzce Üniversitesi tarafından geliştirilen ürünlerin pazarlanması konusundaki marka lisans sözleşmesi törenine katıldılar. 17 Şubat’ta odamız ev sahipliğinde Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü de katıldı. 19 Şubat’ta Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde Sakarya TSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ'u ziyaret ettik.  Aynı gün Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısına da katıldık.  19 Şubat’ta TOBB’da düzenlenen Türkiye-Kosova Serbest Ticaret Anlaşması Fırsatları konulu toplantıya Meclis Üyemiz Murat Taştepe’yle birlikte katıldık.

 

 

   Aynı günün akşamında Öncü TV’de yayınlanan Cahit Üstüner’in hazırlayıp sunduğu İş’te Düzce Programına katıldık. 20 Şubat’ta Teknopark A.Ş Yönetim Kurulu Toplantısına katılım sağladık. 21 Şubat’ta Genel Sekreterimiz Ayten Nursel Kocadağ ile Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi “İstihdamda Öncelik Protokolleri” kapsamında Çişe Giyim ve Coşkun Yemek firmalarını ziyarette bulundular. Program hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak karşılıklı protokoller imzalandı. 22 Şubat’ta 5. Meslek Komitemiz ile Bilim ve Teknoloji Komisyonumuzun girişimleriyle Düzce’deki yerel firmaların yaygınlaşmasına katkı vermek adına Bilsoft Yazılım, Öztek Haberleşme ve MT Teknoloji ile protokoller imzaladık. Aynı gün TOBB Düzce KGK Başkanımız Aslıhan Akbal Tüysüz ile birlikte İrfan Batır'ın Düzce Belediyesi Fuaye Alanında gerçekleşen Bir Zamanlar Düzce isimli sergisine katılım sağladık. Yine 22 Şubat’ta TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulumuzun organize ettiği Sosyal Medya Reklamcılığı eğitimi odamız konferans salonunda düzenlendi.  22 Şubat akşamı Düzce Belediyesi tarafından organize edilen ve bu hafta konuşmacı olarak Eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu'nun katıldığı Vizyon Konferansına katılım sağladık. 24 Şubat’ta ICC Girişimcilik Merkezi ve Facebook İstasyon kuruluşu için yapılan protokol törenine katıldık.  25 Şubat’ta Vakıfbank Bölge Müdürü Ercan Çelik ve Düzce Şube Müdürü Ender Odabaş odamızı ziyaret etti.

 

   Gün içinde Vergi Haftası dolayısıyla Düzce Defterdarı Ali Aykaş ve personeli de odamızı ziyaret etti. Dün akşam Selçuk Develi Tiyatrosu tarafından sahnelenen Yedi Kocalı Hürmüz oyununa oda olarak katıldık. Burada bizleri yalnız bırakmayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.  Son olarak; Düzce’de de uygulanan İlave 6 Puanlık SGK Teşvikinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazetede yayınlandı. Karar ile ilave 6 puanlık SGK Teşviki 31.12.2020 tarihinde kadar uzatıldı.” şeklinde konuştu.

 

   Toplantının devamında mizanlar ve 2020 yılı gelir gider hesapları Meclis Üyeleri tarafından görüşüldü.