2 adet solunum cihazı Düzceye kazandırıldı!

Koronavirüs (Covid -19) salgını nedeniyle sağlık tesislerinin artan ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla vatandaşların hizmetine sunulmak üzere, 97.000 TL değerinde 2 ADET TİP-7 VENTİLATÖR (Oxivent Oxi4 Plus) cihaz temin edilerek Atatürk Devlet Hastanesi’ne tahsisi yapılmıştır.

2 adet solunum cihazı Düzceye kazandırıldı!
20.04.2020 - 17:48
475

   Koronavirüs (Covid -19) salgını nedeniyle sağlık tesislerinin artan ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla vatandaşların hizmetine sunulmak üzere, 97.000 TL değerinde 2 ADET TİP-7 VENTİLATÖR (Oxivent Oxi4 Plus) cihaz temin edilerek Atatürk Devlet Hastanesi’ne tahsisi yapılmıştır.

 

   Düzce valiliğinden yapılan açıklamada;

 

   “Bilindiği üzere, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını, ülkemizi de tehdit etmektedir. Salgının yayılım hızını düşürmek ve toplum sağlığını korumak amacıyla devletimiz gerekli tedbirleri en kısa sürede almış ve hızlıca uygulamaya koymuştur.

 

   Koronavirüs (Covid -19) salgını nedeniyle sağlık tesislerinin artan ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Sağlık Bakanlığının planlamasına istinaden birim değeri 48.500 TL olan 200 adet TİP-7 VENTİLATÖR cihazı alımına ilişkin süreç Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanmıştır. 

 

   Bu kapsamda, Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı’nın koordinesinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulmak üzere, 97.000 TL değerinde 2 ADET TİP-7 VENTİLATÖR (Oxivent Oxi4 Plus) cihaz temin edilerek Atatürk Devlet Hastanesi’ne tahsisi yapılmıştır.

 

   Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele çerçevesinde, devletimizin almış olduğu kararları ve tedbirleri eksiksiz bir şekilde yerine getirebilmek için tüm kurumlarımız, bütün imkânları ile vatandaşlarımızın yanında ve hizmetindedir.”