Çocuklar için YouTube kanalında yayına başladılar!

Düzce Belediyesi, çocuklar için YouTube kanalında yayına başladı.

Çocuklar için YouTube kanalında yayına başladılar!
5.05.2020 - 14:55
779

  Düzce Belediyesi, çocuklar için derslerinden kalan zamanlarda iyi vakit geçirsinler diye YouTube kanalında yayına başladı.

 

   Belediyeden yapılan açıklama şöyle; "Sosyal izolasyonu desteklediğimiz bu günlerde çocuklar için de yeni projeler hayata geçiriyoruz. Düzce Belediyesi YouTube kanalında, eğitici ve renkli içeriklerle dolu programları çocuk izleyicilerimizle buluşturuyoruz.

 

 

   Korona virüs nedeniyle uygulanan #EvdeKal hareketi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kapsamlı olarak gerçekleştiriliyor. Okulların kapandığı, çocukların evde kaldığı bu zor süreçte online platformlar büyük önem kazanıyor. Belediyemiz de öğrencilerin evde derslerinden kalan zamanı daha kaliteli ve keyifli geçirilebilmeleri için Düzce Belediyesi YouTube kanalında (www.youtube.com/DüzceBelediyesi) çocuklara yönelik yayınlara başladı.

 

 

   06 Nisan Pazartesi günü başlayan yayınlarımızda Düzce Belediyesi Çocuk Kulübünün hazırladığı, spor, robotik kodlama, İngilizce, fen bilgisi, mutfak sanatları, tasarım, görsel sanatlar, değerler eğitimi, bale gibi pek çok farklı türde içerik çocukların beğenisine sunuluyor. Her hafta farklı içeriklerle yayınlanan programlarımızı kaçırmayın! İyi seyirler diliyoruz."