Vali Dağlı’dan Sağlık çalışanlarına Teşekkür Belgesi!

Koronovisle mücadele kapsamında Vali Zülkif Dağlı tarafından sahada çalışan Sağlık çalışanlarına Teşekkür belgesi takdim edilecek.

Vali Dağlı’dan Sağlık çalışanlarına Teşekkür Belgesi!
22.05.2020 - 14:59
528

   Koronovisle mücadele kapsamında Vali Zülkif Dağlı tarafından sahada çalışan Sağlık çalışanlarına Teşekkür belgesi takdim edilecek.

 

   Valilikten yapılan açıklamada;

 

   “Bu süreçte, risk grubunda bulunan vatandaşlarımız başta olmak tüm vatandaşımızın virüse karşı korunması, salgının yayılımının önlenmesi ve kontrol altına alınması için filyasyon görevini yürüten sağlık çalışanlarımız en ön safta yer almaktadırlar. Doktor, hemşire, hasta bakıcı ve diğer her kademede yer alan sağlık personeli; salgının yayılmasının önüne geçilmesi ve kontrol altına alınması için gecelerini gündüzlerine katıp, aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak, vatandaşlarımızın sağlıklarını kendi canlarının önüne koyup görevlerini büyük bir fedakârlıkla yürütmektedirler.

 

   Koronavirüs (Covid-19) ile mücadelede görevini büyük inanç ve kararlılıkla yürüten İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 1.182 sağlık personeli ile Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görevli 175 personel çalışmalarından dolayı Vali Dr. Zülkif Dağlı tarafından Teşekkür Belgeleri ile taltif edilmiştir.  Covid-19 ile mücadele çerçevesinde alınan önlemler ve sosyal mesafe kuralları kapsamında Düzce Atatürk Devlet Hastanesi önünde, İl Sağlık Müdürlüğü personelini temsilen 10 sağlık personeli ile Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi personelini temsilen 4 Öğretim Üyesine Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı tarafından “Teşekkür Belgeleri” takdim edilecektir. 

 

   Vatandaşlarımızın sağlıklarını riske atacak her türlü ihtimale karşı dikkatli olmalarını diliyorum. Yeni hayat tarzımız; kontrollü sosyal hayat, hep birlikte tedbir. Koşulu; maske ve 1,5 metre sosyal mesafe. Bayramı çok dikkatli geçirerek virüsün yeniden yayılmasına fırsat vermeyelim.” denildi.