CHP’den esnaf ziyareti!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz , CHP Düzce İl Başkanı Haluk Demir ile beraber Düzce merkezde İstanbul Caddesi üzerinde vatandaşlarla ve esnafla görüş-meler yaparak sorunlarını dinledi.

CHP’den esnaf ziyareti!
9.06.2020 - 15:22
600

  CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz , CHP Düzce İl Başkanı Haluk Demir ile beraber Düzce merkezde İstanbul Caddesi üzerinde vatandaşlarla ve esnafla  görüşmeler yaparak sorunlarını dinledi.

 

   Düzce ile ilgili her türlü sorunda İlimize ziyaret ederek çözüm yolları arayan ve adet Düzce Milletvekili gibi çalışmalarda bulunan Mahmut Tanal’ a vatandaşın ilgi alakası üst seviyede oldu. Komşu İlimiz CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz da temasta bulunduğu vatandaşların ve esnafın korona salgın sürecine yönelik sorunlarını dinleyerek konuları yetkili makamlara ileterek takipçisi olacaklarının sözünü verdi.

 

   CHP İl Başkanı Haluk Demir’ inde ziyaretler sırasında “CHP olarak komşu il milletvekillerimizin bile Düzce’miz için canla başla çalıştığı bu ortamda partimiz olarak artık Düzce’mizden de CHP’li milletvekilleri çıkartmamızın zamanı gelmiştir” diyerek, vatandaşın sıkıntılarını dinledi.