Berber ve kuaför salonları dezenfekte edildi!

11 Mayıs’ta yeniden faaliyet göstermeye başlayan berber ve kuaförlere ait işyerlerinde Düzce Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Berber ve kuaför salonları dezenfekte edildi!
30.06.2020 - 17:03
857

   11 Mayıs’ta yeniden faaliyet göstermeye başlayan berber ve kuaförlere ait işyerlerinde Düzce Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte çalışmaları yapıldı.

 

   Korona virüs salgın riskine karşı alınan tedbirler kapsamında faaliyetleri durdurulan berber ve kuaförlerin, 11 Mayıs’ta İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge doğrultusunda,  iş yerlerinin kapıları tekrar hizmete açıldı.

 

 

   Düzce Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı Necdet Küründük,  Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cengiz Tuncer’i arayarak berber ve kuaför salonlarının ilaçlanması yönünde talepte bulundu. Gelen talep üzerine harekete geçen Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, İl genelinde bulunan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Öte yandan işletme sahiplerine birer dezenfektan hediye edildi.

 

 

   Halkın sağlığı için korona virüs salgın riskine karşı alınan önlemlerde büyük emek veren Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarından memnun olduklarını belirten Düzce Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necdet Küründük,  “Ekiplerin yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü' ye ve Belediye Başkan Yardımcı Doç. Dr. Cengiz Tuncer’e oda başkanı olarak odamız ve üyelerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

“DÜZCE BELEDİYESİ OLARAK ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

 

   Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cengiz Tuncer, ”Düzce Belediyesi olarak salgın sürecinin başladığı andan itibaren halkın ortak kullanım alanları başta olmak üzere düzenli olarak dezenfekte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Salgına karşı alınması gereken her türlü tedbirlerimizi aldık, almaya da devam ediyoruz. Covid -19 salgınından hiçbir vatandaşımızın etkilenmemesi için tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Türkiye genelinde alınan önlemler neticesinde virüsün yayılım hızı azalmaya başladı. Belediye olarak halkımızın sağlığı ve güvenliği için bugüne kadar salgın ile mücadelede göstermiş olduğumuz hassasiyete normalleşme sürecinde de devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Zor bir dönemden geçen esnafımızın da vatandaşlarımızın da daima yanlarında yer alarak destek olmaya devam edeceğiz. Tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar, halkımıza da sıhhatler diliyorum” şeklinde konuştu.