‘Düzcesporun başarılı çıkışı baltalanmasın’

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu 2. ve 3. liglerin oynatılmaması yönünde alınan kararın ardından tepkisini dile getirdi. Caboğlu Düzcesporun hakkının gasp edildiğini savunarak; "Yapılan onca fedakarlık ve emeği boşa saymayın." dedi.

 ‘Düzcesporun başarılı çıkışı baltalanmasın’
1.07.2020 - 17:37
1592

 

   Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu 2. ve 3. liglerin oynatılmaması yönünde alınan kararın ardından tepkisini dile getirdi. Caboğlu Düzcespor'un hakkının gasp edildiğini savunarak; "Yapılan onca fedakarlık ve emeği boşa saymayın." dedi.

 

   Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da yaptığı toplantının ardından 2. ve 3. Ligler ile ilgili aldığı ani karar Düzce Kamuoyunu ayağa kaldırdı. 2. ve 3. Liglerde kalan son 6 maçın oynanmayacağını duyuran TFF'ye sert bir yanıtta Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu'ndan geldi.

 

   Düzcespor maçlarını yakından takip eden ve her fırsatta deplasmandan dahil takımın yanında olan Caboğlu " Bu alınan karar ile bütün emekler ve yapılan fedakarlıklar boşa sayıldı. Düzcespor Ligin 2. yarısından itibaren gösterdiği başarı grafiği ile şampiyonluk adaylarının en iddialılarından biri haline geldi. Şampiyonluk ve hedefleri doğrultusunda 2. Lig'e odaklanmış bir Düzcespor'un hakkı gasp edilmemelidir." dedi.