Kaybolduğu iddia edilen Damla Horuz’dan mesaj geldi!

Muğlada Pınar Gültekinin vahşice öldürülmesinin ardından Düzcede 17 yaşındaki Damla Horuzdan haber alınamaması herkesi endişelendirdi. Genç kız, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak "Kaçırıldı falan diye endişe etmişsiniz, ama ben kaçırılmadım hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaybolduğu iddia edilen Damla Horuz’dan mesaj geldi!
22.07.2020 - 12:00
2208

   Muğla'da Pınar Gültekin'in vahşice öldürülmesinin ardından Düzce'de 17 yaşındaki Damla Horuz'dan haber alınamaması herkesi endişelendirdi. Genç kız, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak "Kaçırıldı falan diye endişe etmişsiniz, ama ben kaçırılmadım hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

 

   Evinden ayrılan 17 yaşındaki Damla Horuz’dan haber alamayan ailesi durumu polise haber verdi. Genç kızın kaybolduğu haberi kısa sürede tüm sosyal medyaya yayıldı. Polis ekipleri genç kızın bulunması için geniş çaplı inceleme başlatırken 17 yaşındaki Damla sosyal medya hesabından iki video paylaşarak kendisinin iyi olduğunu ailesi ile yaşamak istemediğini söyledi.

 

“AİLEMLE YAŞAMAK İSTEMİYORUM”

 

   Damla Horuz ilk videosunda ailesi ile yaşamak istemediğini dayak yediğini iddia ederek “Başkasının yaydığı sahte şeylere inanmayın. Ben gayet güvendeyim. Ben asla ailemle yaşamak istemiyorum çünkü bana çok şey yaşattılar. Bana psikolojik baskı yaptılar. Çok dayak yedim, jandarmaya gittim ‘yurda gitmek istiyorum’ dedim. Beni göndermediler geldiler aldılar. Ben de korku ile gittim. Dayımlar beni dövdü, ben de kendimi kaçmak zorunda hissettim ve kaçtım. Arkadaşımın evindeyim, güvendeyim, lütfen sahte şeylere inanmayın” dedi.

 

“ŞU AN ÇOK RAHATIM”


   Peşinden yayınladığı ikinci videoda ise Damla kendisinin polise gideceğini belirterek, şunları kaydetti:

 

   * Ben buradan sesimi duyurduğum için çok mutluyum. Ailemden korktuğum için jandarmada ailemle yüz yüze geldiğimde bir şey diyemedim, kabul etmek zorunda kaldım söylediklerini. Küçük olduğumdan dolayı beni hiç adam yerine koymadılar.

 

   * İki kere gitmeme rağmen ‘birincisinde tamam affettik ikincisinde bari yurda yerleştirelim’ demediler. Ben şu an çok rahatım, çok güvendeyim, kaçırılma gibi bir durum da yok ben kendi isteğimle evden çıktım.

 

   * Ailemin beni aradığını farkındayım ama ben onlara gitmek istemiyorum. Gerekirse bir yurda falan yerleşirim, ama ben onlara gitmek istemiyorum.

 

   * Biraz kafa toplamak istiyorum, kafamı topladığım zaman zaten polise gideceğim. Hepinize teşekkür ediyorum. Kaçırıldı falan diye endişe etmişsiniz, ama ben kaçırılmadım hepinize teşekkür ediyorum iyi geçeler diliyorum.

 

“HABERLERİN KALDIRILMASINI RİCA EDİYORUM”

 

    Damla ayrıca son olarak da “Ben herkesin kayboldu haberlerini kaldırmalarını istiyorum. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Lütfen herkes kayboldu haberlerini kaldırsın rica ediyorum sizi haberdar etmeye devam edeceğim ve de aileme asla gitmek istemiyorum hepinizi seviyorum iyi geceler” yazarak paylaştı.

 

BURSA’DA BULUNDU

 

   Mesajların ardından polis ekipleri, Bursa’da kız arkadaşının yanında kalan Damla Horuz’u kaldığı evden alarak Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi.

 

(KAYNAK SÖZCÜ)