MHP Yığılca İlçe Kongresi gerçekleşti!

MHP Yığılca İlçe Kongresi MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlunun da katılımıyla saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından gerçekleşti.

MHP Yığılca İlçe Kongresi gerçekleşti!
22.08.2020 - 14:25
814

   MHP Yığılca İlçe Kongresi MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu'nun da katılımıyla saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından gerçekleşti.

 

   MHP Yığılca İlçe Kongresi açılış saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu'nun da katılımıyla, Yığılca İlçe Hazirunun görevlendirmesiyle Kongre Divan Başkanlığını MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz'ın gerçekleştirdiği Kongre'de Divan kâtipliğini Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, MHP Yığılca Üyesi Önder Yalçın yaptı.

 

   MHP Yığılca İlçe Delegelerinin oy kullandığı ve MHP Genel Merkezimizden Görevlendirilen Seçim Kurulu üyelerinin denetimiyle, Kovid-19 Önlemleri alınarak, sosyal mesafeye dikkat edilerek, Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca İlçe Başkan Adayı İlhan Yalçın Tek Liste olarak seçimlere girdi. Kongremiz İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik düsturuna uygun olarak sükûnet içinde gerçekleşti.

 

   MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu “Partimize, İlçemize, Düzce’mize ve Türkiye’mize hayırlı uğurlu olsun ”dedi.