8 Mart’ta Kadın Personel Unutulmadı

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Düzce Belediyesinde görev yapan kadın personelleri ve Meslek Edindirme Kurslarında ( BELMEK) eğitimcileri ziyaret ederek hediye verdi.

 8 Mart’ta Kadın Personel Unutulmadı
8.03.2021 - 20:33
645

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün hazırladığı hediyeleri Belediyede görev yapan kadın personellere takdim etti. Belediye birimlerini tek tek gezerek personeller ile hem sohbet eden hem de hediyelerini takdim eden Gösterişli, bu özel günde kadınlara küçük de olsa hediye vermek istediklerini belirtti.

 

BELMEK’İ DE ZİYARET ETTİ

Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli daha sonra BELMEK’i ziyaret ederek kadın eğtimciler ile bir araya geldi. Düzce Belediyesi’nin özellikle kadınların ev ekonomisine katkı sağlaması ve serbest zamanlarını değerlendirmelerinin kapısı olan BELMEK’i 8 Mart Kadınlar Günü’nde unutmayan Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, eğitimcilerle sohbet ettikten sonra fidan hediye etti.

 

Kadın istihdamının desteklenmesi, kadınların yeteneklerini üretime dönüştürmesi ve ekonomiye katkı sağlaması amacıyla açılan BELMEK’in belediye olarak çok önemli olduğunu kaydeden Gösterişli, “ 8 Mart Kadınlar Günü’nde Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün selamlarını getirdik. Düzceli kadınlarımıza ve gençlerimize çok değerli hizmet veriyorsunuz. Sizlerin katkısı ile Düzce’miz her alanda gelişecektir” ifadelerinde bulundu.

 

Öte yandan Düzce Belediyesi bünyesindeki BELKA A.Ş’de yetkilileri de belediyede görevli kadın personellere karanfil hediye etti.


Editör: B. Zengin