Vali Atay'dan Yaşlılara Saygı Haftası Mesajı

Düzce Valisi Cevdet Atay, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde bir mesaj yayımladı. Atay, mesajında, "Hayat tecrübeleri ve birikimleriyle bizlere rehberlik eden ve her zaman örnek olan, varlıklarıyla yaşamımıza güzellikler katan, milli ve kültürel değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimiz bizler için kıymetli ve özeldir" dedi.

Vali Atay'dan Yaşlılara Saygı Haftası Mesajı
19.03.2021 - 16:11
601

Düzce Valisi Cevdet Atay, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde bir mesaj yayımladı.

Atay, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Hayat tecrübeleri ve birikimleriyle bizlere rehberlik eden ve her zaman örnek olan, varlıklarıyla yaşamımıza güzellikler katan, milli ve kültürel değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimiz bizler için kıymetli ve özeldir.

Yaşamlarının büyük bir kısmını topluma ve ülkesine hizmet ederek geçirmiş olan büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde memnun etmek onur ve gurur vericidir. Bizleri yetiştiren ve topluma kazandıran yaşlılarımıza gereken sevgi, saygı ve hürmeti göstermeli ve bizim de yarının yaşlıları olduğumuzu unutmamalıyız.

En büyük manevi sigortamız onların duasıdır. Bizlerin Milletine hizmet eden bir devlet geleneği yapımız var. Devletin temsilcileri olarak bizlerde her zaman yaşlılarımızın emrindeyiz

Bu duygularla değerli büyüklerimizin “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftasını” kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."


Editör: B. Zengin