ZEYNEP SARE DESTEK BEKLİYOR!

Düzce’de yaşayan, ailesinin ilk ve tek bebeği olan 12 aylık Zeynep Sare Baykul’a 2,5 aylıkken SMA TİP1 teşhisi konuldu. Günden güne kasları eriyen Zeynep Sare nefes alma yetisini kaybettiği için boğazına takılan trake yardımıyla nefes alabiliyor.

ZEYNEP SARE DESTEK BEKLİYOR!
25.03.2021 - 14:40
1208

Düzce’de yaşayan, ailesinin ilk ve tek bebeği olan 12 aylık Zeynep Sare Baykul’a  2,5 aylıkken SMA TİP1 teşhisi konuldu. Günden güne kasları eriyen Zeynep Sare nefes alma yetisini kaybettiği için boğazına takılan trake yardımıyla nefes alabiliyor.

Türkiye’de aldığı tedavisinin yanı sıra 2 yaşına gelmeden ve diğer kaslarını kaybetmeden bir an önce şu an sadece yurt dışında olan tedaviye ulaşarak yaşamını devam ettirebilir. Yurt dışındaki yüklü miktarda olan tedavi masrafını ailenin kendi imkânlarıyla karşılaması mümkün değil. Bebeğin,  Amerika’da Zolgensma tedavisini alması gerekiyor, bedeli ise 2,4 milyon dolar.

Zeynep Sare’nin annesi ev hanımı, babası Düzce’de tül fabrikasında çalışıyor ve tüm Düzce halkından destek bekliyor.

Zeynep Sare’nin ailesi ve bebeğimize destek olan gönüllüleri tüm Düzce halkına çağrıda bulunup “Lütfen evladımızın alamadığı nefes, içemediği su olun, desteklerinizi bekliyoruz ”dedi.

Sizler de @zeynepsareyenefesol instagram sayfasını takip ederek Zenep Sare’nin alması gereken tedavi için ona destek olabilirsiniz. "ZEYNEP SARE'YE NEFES OL"


Editör: B. Zengin