MİLLETVEKİLİ YILMAZ, AKKAPLAN’I ZİYARET ETTİ.

Milletvekili Yılmaz, il emniyet müdürü Akkaplanı ziyaret etti.

 MİLLETVEKİLİ YILMAZ, AKKAPLAN’I ZİYARET ETTİ.
8.04.2021 - 15:42
498

Milletvekili Yılmaz, il emniyet müdürü Akkaplanı ziyaret etti.

MHP Düzce milletvekili, İçişleri Komisyonu üyesi Ümit yılmaz, Polis teşkilatının 176. Kuruluş yıl dönümü münasebeti ile Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali AKKAPLAN’ı makamında ziyaret etti.

Düzce il emniyet müdürlüğüne yapılan Ziyarette Emniyet Müdürü Akkaplan’a günün anısına çiçek takdim eden Milletvekili Yılmaz, Ülkenin birliği, beraberliği, huzuru ve güvenliği için çalışan tüm polis teşkilatına teşekkür etti.

Halkın can ve mal güvenliği için 24 saat fedakârca görev yapan Polis Teşkilatını kutlayan Milletvekili Yılmaz ``Türkiye genelinde ve Düzce’de görev yapan emniyet teşkilatımız, canını ortaya koyarak halkımızın huzuru için görevlerini en iyi şekilde yapmakta ve bizlere bu rahatlığı yaşatmaktadırlar.

Milliyetçi Hareket Partisinin Milletvekili ve bu vatanın bir evladı olarak her konuda Emniyet mensuplarımıza destek olmaya çalışıyoruz.

Tüm Emniyet Teşkilatı üyelerini bu önemli günde yürekten kutluyor bu vesile ile vatan ve görev uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyorum`` dedi.

Milletvekili Yılmaz daha sonra Emniyet müdürlüğü birimlerini tek tek gezerek tüm polis teşkilatının gününü kutladı.

 

 


Editör: B. Zengin