AŞI KAMPANYASINA OTOBÜS DESTEĞİ

Korona Virüs ile mücadelede en etkin yöntemlerden olan aşılama çalışmalarına Düzce Belediyesinin desteği sürüyor. Şehrin çeşitli yerlerinde aşı noktası oluşturan Düzce Belediyesi, Akçakoca ilçesine de bir adet otobüs gönderdi. Mobil aşı aracı olarak kullanılacak olan otobüs 1 ay boyunca Akçakoca’da hizmet verecek.

AŞI KAMPANYASINA OTOBÜS DESTEĞİ
30.07.2021 - 17:23
Kaynak: İHA
466

Düzce Belediyesi, tüm Dünyayı etkisi altına alan, ülkemizde de hayatı olumsuz etkileyen korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında şehirde bir dizi önlem almaya devam ediyor. Bir yandan aşı noktaları oluşturan Düzce Belediyesi diğer yandan da aşı kampanyasına otobüs desteği sağlıyor. Düzce Belediyesi son olarak mobil aşı aracı olarak kullanılmak üzere Akçakoca ilçesine bir otobüs gönderdi. 


‘VİRÜSLE MÜCADELE İÇİN TÜM İMKÂNLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ’


Korona Virüs’ün ülkemizde ilk kez görülmesinin ardından harekete geçerek hem şehrin temizliği konusunda,  hem de vatandaşın maskelere ulaşması konusunda hassas davranan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, aşılama kampanyasına da desteğini sürdürüyor. Düzce Belediyesinin ayrım yapmadan tüm şehrin hizmetinde olduğunu söyleyen Başkan Özlü; “Salgının başından bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için seferber olan sağlık personellerimize teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz süreçte aşılamanın ne denli önem arz ettiğini acı tecrübelerle yaşıyoruz. Bunun en aza indirgenmesi adına

Düzce Belediyesi olarak biz de tüm imkânlarımızla sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Umuyor ve diliyorum ki aşılarımızın tamamlanması ile bu salgından en hızlı ve en kısa sürede kurtulacağız. Tüm vatandaşlarımızı biran önce aşılarını olmaya davet ediyorum” dedi.


Editör: B. Zengin