ESKİ SANAYİ ÇARŞISININ ANKARA AYAĞI TAMAM

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin çehresinin değiştirmek için attığı adımlardan biri olan Eski Sanayi Çarşısının kentsel dönüşüm ile modern bir şehir havasına bürünmesini sağlayacak proje için ihaleye çıkılacak.

ESKİ SANAYİ ÇARŞISININ ANKARA AYAĞI TAMAM
10.08.2021 - 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
548

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin çehresini değiştirmeye yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Başkan Özlü Ankara temasları kapsamında Eski Sanayi Çarşısının kentsel dönüşüm ile açık AVM ve rezidansların olacağı alanın ihaleye çıkması için TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüştü.

Başkan Özlü, gelecek vizyonu çizmek amacıyla eski sanayi çarşısında başlattığı proje kapsamında daha önce uzlaşma ofisi açarak halk sahipleri ile uzlaşmanın yapılması için ilk adımı atmıştı. Projenin hayata geçmesi için Ankara ayağını da koordine eden Başkan

Özlü, bu kapsamda TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelerek hem kentsel dönüşüm hem de Millet Bahçesinin devredilmesi için görüştü.


İKİ MÜJDEYİ BİRDEN VERDİ


Düzce’ye güzel ve modern bir eser bırakmak istediklerini her fırsatta kaydeden Başkan Özlü, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüştükten sonra kamuoyuna müjde verdi. Başkan Özlü, “ Uzun zamandır üzerinde çalışarak projelendirme aşamasını tamamladığımız "Düzce Modern Sanayi Sitesi" finansmanı
konusundaki önerimize TOKİ Başkanımız olumlu cevap vermiş, ihaleye çıkılması yönünde çalışma arkadaşlarına talimat verdi” dedi. İhaleye çıkılmasının ardından eski sanayi çarşısında dönüşüm vakit kaybetmeden başlayacak.


MİLLET BAHÇESİNİN KABULÜ BEKLENİYOR


Düzce’nin gözbebeğinde vatandaşların nefes alacağı, çocukların oyun oynayabileceği ve gençlerin verimli vakit geçirebileceği Millet Bahçesinin de açılması için son adım atıldı. Başkan Özlü, TOKİ  bünyesinde yapılan Millet Bahçesinin kabul işlemlerinin başlatılması müjdesini de verdi. Özlü mesajında; “Yapımı tamamlanan Düzce Millet Bahçesi Projesi’nin kabul işlemlerinin başlatılması talebimizi değerli TOKİ Başkanımız olumlu buldu. İlgili daire başkanlığına kabul işlemlerinin başlatılması talimatını verdi. Millet Bahçesi’nin kabul işlemleri başlıyor. Sayın Bulut’a teşekkür ediyorum. Düzceli kardeşlerimize ve Düzce’mize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerinde bulundu.


Editör: B. Zengin