HER ŞEY DAHA TEMİZ BİR DÜZCE İÇİN!

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında sabahın erken saatlerinden itibaren başladıkları temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Parklardan otobüs duraklarına, konteynerlerden mahalle içlerine kadar temizlik çalışmalarını yürüten ekipler, vatandaşlardan da doğaya ve çevreye karşı daha duyarlı olmaları konusunda uyarıda bulunuyor.

HER ŞEY DAHA TEMİZ BİR DÜZCE İÇİN!
19.08.2021 - 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
549

Düzce Belediyesi, gerek alt yapı gerekse de üst yapı çalışmalarının, vatandaşlara dokunan sosyal çalışmaların yanında, şehrin genelinde yürüttüğü temizlik çalışmalarına da aralıksız sürdürüyor.

Her sabah günün ilk ışıklarıyla sahaya inen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin olarak sürdürdüğü mahalle bazlı temizlik çalışmalarının yanı sıra özellikle Bahçeşehir Bölgesi ile şehir merkezinin temizliğini titizlikle yürütüyor. 


Onlarca personel ve temizlik aracı ile 56 mahallede çalışmalarını sürdüren ekipler şehrin en işlek mahalle ve caddelelerinde  de temizlik faaliyetlerini aksatmıyor.
Yayaların kaldırımları rahat ve güvenli şekilde kullanabilmeleri adına eş zamanlı olarak mahalle ve ana arterlerde süpürme çalışmalarını da yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ‘Temiz Şehir Düzce’ sloganı altında hizmetlerin aksamadan devam etmelerini sağlıyor. 
Öte yandan ekipler vatandaşları çevreye karşı daha duyarlı olmaya davet ediyor. 


Editör: B. Zengin