İTFAİYE TEŞKİLATINDAN BİRLİKTELİK YEMEĞİ!

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli itfaiye haftası nedeniyle düzenlenen yemekte bir araya geldi. Eski itfaiye personellerinin yanı sıra çeşitli temaslarda bulunmak için Düzce'ye gelen BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu da itfaiyecileri yalnız bırakmadı.

İTFAİYE TEŞKİLATINDAN BİRLİKTELİK YEMEĞİ!
27.09.2021 - 12:49
Kaynak: İHA
623

   Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle eski ve mevcut personelleri bir araya getirerek birliktelik yemeği düzenledi.

   Müdürlüğün Azmimilli Mahallesinde bulunan binasında düzenlenen, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişlinin ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, sendikanın genel başkan yardımcıları, Düzce İl yönetimi ile Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde emeği geçmiş isimler, mevcut itfaiye personeli ve aileleri katılım sağladı.

ESKİ GÜNLERİ YÂD ETTİLER

   İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman, yemek öncesinde yaptığı konuşmada itfaiye teşkilatının kat ettiği büyük ivmeyi katılımcılarla paylaştı. Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli ise geçmiş dönemlerde itfaiyeden sorumlu belediye başkan yardımcılığı yaptığını hatırlattı. Gösterişli Düzce itfaiyesine emeği geçen eski ve yeni personeller ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek eski günleri yâd etti. 

"HAKKINIZ ÖDENMEZ"

   BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu ise itfaiyenin ve itfaiyecilerin ne denli önemli olduğunu ülkemizin yaşadığı yangın, sel gibi afetlerde çok daha net şekilde görüldüğünü, bu manada haklarının ödenemeyeceğini ifade etti. Uslu, 6. Dönem Toplu Sözleşme ile itfaiyecilere büyük destekler aldıklarını da paylaşarak, tüm katılımcıların itfaiyeciler haftasını kutladı.

   Konuşmaların ardından, Genel Başkan Uslu tarafından, günün anlam ve önemine binaen İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman’a plaket verilirken, Kahraman’da Uslu’ya Türk Bayrağı hediye etti. 
   Program, itfaiyeci duasının okunmasının ardından verilen yemek ile sona erdi.


Editör: B. Zengin