YAHYALAR KAVŞAĞI ÇİÇEK AÇTI!

Düzce Belediyesi, kavşak, park ve refüjlerde çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına hızla devam ediyor. Son olarak Düzce Belediyesi tarafından Yahyalar Mahallesinde yer alan kavşak üzerinde yapılan Türkiye Haritası ve çiçeklendirme çalışması görenlerin takdirini kazandı.

YAHYALAR KAVŞAĞI ÇİÇEK AÇTI!
28.10.2021 - 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
665

   Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehrin dört yanında bakım ve çiçeklendirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şehrin her bölgesinde yaptığı çalışmalarla fark yaratmaya ve görsel zenginliği artıracak projelere imza atmaya devam eden Düzce Belediyesi, kavşaklarda yaptığı çiçeklendirme ve ağaçlandırma ile göze hoş gelen çalışmalarla takdir topluyor.

   Bu çerçevede Bahçeşehir ile Düzce Merkez arasında önemli yol güzergahlarından biri olan bağlantı yolu üzerinde yer alan Yahyalar Köprüsü çevresinde yeni bir düzenlemeye giden ekipler, kavşağı adeta baştan yarattı.

   Türkiye Haritalarını yenileyen ekipler, ardından desenli çiçeklendirmeler yaparak her iki yol güzergahında da görsel şölen oluşturdu. Yahyalar Köprüsü kavşağındaki yeni düzenleme vatandaşlar tarafından da takdir topladı.


Editör: B. Zengin