ÇOCUK KULÜBÜ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR!

Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Gününde Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulunun minik öğrencilerini ağırladı. Düzenlenen sinema etkinliğinde 50 ana sınıfı öğrencisi keyifli zaman geçirdi.

ÇOCUK KULÜBÜ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR!
11.11.2021 - 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
608

   Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü'nün imkânlarından tüm çocukların faydalanması hedefleniyor. Geçtiğimiz haftalarda sinema etkinliklerine başlanan kulübün son misafirleri Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulun öğrencileri oldu.

   Kulüp, bünyesinde gerçekleştirdiği eğitimlerin yanında, sürdürdüğü sosyal etkinliklere de il merkezinde eğitim gören öğrencileri de sanatsal etkinliklerde bir araya getiriyor. Çocuk Kulübü, bu kapsamda, daha önceden gerçekleştirilen program dâhilinde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Gününde ana sınıfı öğrencilerini ağırladı. 

   Öğretmenleri eşliğinde çocuk kulübüne gelen 50 anaokulu öğrencisi, düzenlenen sinema gösterimine katılmalarının ardından eğitim atölyelerini gezerek verilen eğitimler hakkında Çocuk Kulübü yetkilileri tarafından bilgilendirildi.


Editör: B. Zengin