DÜZCE BELEDİYESİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR!

Düzce Belediyesi, "Gönül belediyeciliği" anlayışıyla gönüllere dokunmayı sürdürüyor. Tüm birimleriyle Düzce’nin gelişimi adına çalışmalarını sürdüren Düzce Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çatısı altında uzun süredir devam ettirdiği ‘Evde Bakım ve Öz Bakım Hizmetleri’ çalışmasıyla yüzlerde tebessüm bırakıyor.

DÜZCE BELEDİYESİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR!
18.11.2021 - 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
542

   Düzce Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ‘Evde Bakım ve Öz Bakım Hizmeti’ ile kişisel bakımlarını karşılamakta zorluk çeken hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların yüzlerinde tebessüm bırakmaya devam ediyor.

   Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü  tarafından oluşturulan özel ekipler, merkeze bağlı mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin hem kişisel hem de ev temizliklerini gerçekleştirerek hasta, yaşlı ve engelli bireylerin yalnız olmadığını hissettiriyor. 

EKİPLER, ÇAY MAHALLESİNDEN GÜMÜŞPINAR’A KADAR HER NOKTADA

   Çay Mahallesinde ikamet eden Aysel Özel isimli yaşlı bireyi ziyaret eden ekipler, gerek ev gerekse  öz bakımlarına yardımcı oldu.

   Düzce Belediyesi’ne minnettar olduğunu belirten Aysel Özel, “Belediyemizden Allah razı olsun. Elinden geleni yapıyor. Desteklerinden ötürü çok memnunuz” derken, Gümüşpınar Mahallesinde yaşayan ve 5 yıldır belediyenin evde bakım hizmetlerinden yararlanan görme engelli Zehra Demircan da belediyenin hizmetlerinden memnun olduğunu söyledi. Demircan; “Allah hepsinden razı olsun. Bizlere verdiği hizmetlerden ötürü Düzce Belediyesine ve başkanımız Faruk Özlü Bey’e teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

DÜZCE BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

   Belirlenen periyotlar eşliğinde ziyaretlerini sürdüren ekiplerin bir sonraki durağı Akpınar Mahallesinde ikamet eden yürüme engelli  Mehtap Bilgin oldu. Uzun süredir Düzce Belediyesinin evde bakım ve öz bakım hizmetlerinden faydalandığını dile getiren Bilgin, kendisine yapılan desteklerden dolayı Düzce Belediyesine teşekkürlerini iletti.

HAKKI AMCA: BİZLERİ HİÇ YALNIZ BIRAKMIYORLAR

   Karaca Mahallesi sakinlerinden 90 yaşındaki Hakkı Erdem ise öz bakım hizmetlerinden ev temizliğine bir çok konuda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün kendilerine yardımcı olduğunu belirterek, “ Hepsinden Allah razı olsun. Sağolsunlar. Bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar” dedi.


Editör: B. Zengin