DÜZCE'NİN GELECEK 50 YILI İÇİN YOL HARİTASI OLUŞTURULACAK!

Şehrin 50 yıllık yol haritasının çizileceği, öncülüğünü Düzce Belediyesinin yaptığı 18-19 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan "Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi" alanında uzman isimlere ev sahipliği yapacak.

DÜZCE'NİN GELECEK 50 YILI İÇİN YOL HARİTASI OLUŞTURULACAK!
6.12.2021 - 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
912

   Ekonomik ve sosyal kalkınmasını gerçekleştirmiş bir Düzce hedefi ile hareket eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, "Şehrin gelecek 50 yılı için harekete geçiyoruz" sloganı ile ‘Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi’ çatısı altında önemli isimleri ağırlayacak.

   Düzce için ortak bir akıl çalışmasının yapılacağı kongre ile Düzce’nin Tarım, Turizm, Sanayi ve Ticaret alanlarında gelecek 50 konuşularak yol haritası oluşturulacak.

KONGRE ÖNCESİ İSTANBUL’DA LANSMAN 

   Düzce Belediyesinin ev sahipliğinde Düzce Valiliği, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Ekonomi Gazetecileri Derneğinin paydaş olarak katkı sağlayacağı kongrenin öncesinde İstanbul'da, Turizm ve gastronomi gazetecileri, ekonomi gazetecileri, sürdürülebilirlik gazetecileri, turizm blogger, rehberler ve şefler davet edilerek kongre lansmanı niteliğinde bir yemekte buluşma sağlanacak.

ALANINDA ÖNE ÇIKAN BİRÇOK İSİM KONUŞMACI OLACAK

   Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmen Günseli Özen, Dedeman Hotels & Resorts CEO’su Banu Dedeman, Sosyal Medya Fenomeni Merve Menevşe, Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis,  Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, TUSİAD dijital Türkiye Yuvarlak Masa Başkanı Serkan Sevim, Hepsiburada İnsan Kaynakları Grup Başkanı Esra Beyzadeoğlu gibi alanında önemli birçok ismin konuşmacı olarak katılım sağlayacağı kongre de 2 gün boyunca Düzce için ortak akıl çalışması yapılacak.


Editör: B. Zengin