Yangaz, Pazarcı esnafının sesi olmak için göreve talip oldu

Düzce Sebze ve Balıkçılar Esnaf Odasına talip olan İslam Batuhan Yangaz, aileden gelen bilgi ve tecrübesini pazarcı esnafının sesi olarak duyurmak istediğini söyledi.

Yangaz, Pazarcı esnafının sesi olmak için göreve talip oldu
6.01.2022 - 21:05
Kaynak: Haber Merkezi
4722

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Düzce’de oda seçimleri heyecanı şimdiden yaşanmaya başladı.

13 Şubat 2022 tarihinde Merve Düğün Salonunda gerçekleştirilecek Düzce Sebze ve Balıkçılar Oda Başkanlığı seçimleri öncesinde çocukluğundan bu yana mesleğin içerisinde bulunan İslam Batuhan Yangaz, mevcut sorunların çözümü noktasında ‘yarışta bende varım’ dedi.

Pazarcıların çilesini bitirmek için yola çıktığını ve ekibini de bu yönde tecrübeli isimlerden oluşturduğu ifade eden Yangaz, 13 Şubat tarihinin Düzce’de bir milat olacağını belirterek “O gün bir çok şey değişecek ve Pazarcı esnafı olarak hepimiz makus talihimizi yeneceğiz. 16 yıldır çektiğimiz çile bitecek. Ve pazarcının hakkı pazarcıya verilecek. Çocukluğumdan bu yana içinde büyüdüğüm pazarcıların sorunlarını biliyor, çözüm noktasında gereken istişareleri de onlarla birlikte yapıyorum. Çağdaş pazaryerlerin de hizmet verebilmek ve aynı şekilde hizmet alabilmek adına yeni nesil geliyor. Biz geliyoruz. Değişim bizimle başlayacak. Tüm üyelerimizi seçimlere katılımlarını ve desteklerini bekliyorum” dedi.


Editör: B. Zengin