Dev İşbirliğinde İmzalar Atılıyor

Düzce, Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, Algün İnşaat işbirliği ile hayata geçirilecek olan ve kentin ilk 5 yıldızlı marka oteli olacak olan proje ile yeni bir döneme geçiyor. 12 Ocak 2022 Çarşamba günü Dedeman İstanbul Otel’de düzenlenecek imza töreni Düzce Rota Haber’den canlı olarak yayınlanacak.

Dev İşbirliğinde İmzalar Atılıyor
9.01.2022 - 13:31
Güncelleme 9.01.2022 - 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
753

Dedeman Hotels & Resorts International’ın Düzce’nin önde gelen şirketlerinden Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği ve Türkiye’nin en genç şehrinde hizmet verecek olan Park Dedeman Düzce’nin imza töreni, 12 Ocak 2022 Çarşamba günü Dedeman İstanbul’da gerçekleştirilecek.
 

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ve Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün’ün ev sahipliğinde gerçekleşecek törene, Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Bakanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin de katılım gösterecek.

Dedeman otellerinin bulunduğu bölgelerin turizm değerlerini artırma misyonu ile bu yolda atılacak ilk adım olan imza törenini Düzce Rota Haber internet sitesi de sosyal medya hesaplarından canlı yayınlayarak, bu tarihi olaya şahitlik edilecek.


 


Editör: B. Zengin