BAŞKAN ÖZLÜ’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bu gece itibariyle idrak etmeye başlayacağımız Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Özlü, mesajında, “Yardıma muhtaç kardeşlerimizin yaralarını sarmak, zengin-fakir, genç-yaşlı demeden aynı sofrada buluşmak, birliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirecektir“ dedi.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
2.04.2022 - 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
592

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bu gece başlayacak olan Ramazan ayı münasebetiyle yayınladığı mesajında, 11 ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmaktan duyduğu mutluluğu paylaştı.

Özlü mesajında, şu ifadelere yer verdi; “Bin aydan daha hayırlı olan başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise kurtuluşa vesile olarak dini vecibelerimizi yerine getirdiğimiz huzurun ve bereketin ayı Ramazan’a yeniden ulaşmanın şevkini yaşıyoruz. Cenabı Hak, ibadetlerimizi kabul eylesin.

 

Hayatımıza çeki düzen verilmesine, yakınımızda olup da göremediklerimizin fark edilmesine, ihtiyaç içinde olanların sıkıntılarının giderilmesine vesile olan bu ay da yoksul ve yoksun kardeşlerimizin yaralarını sarmak, zengin-fakir, genç-yaşlı demeden aynı sofrada buluşmak, birliğimizi ve beraberliğimizi de anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir."

 

"VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ"

Başkan Özlü, Ramazan ayında vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini kaydederek; "Düzce Belediyesi olarak Ramazan ayı süresince, geçen 11 ayda olduğu gibi yine vatandaşlarımızın yanında olmayı, sofralarını bereketlendirmeyi, ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında tüm imkanlarımızla destek olmayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile tutacağımız oruçların ve yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Ayı’nı kutluyorum" dedi.


Editör: B. Zengin