BAŞKAN ÖZLÜ BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu, Milli Karateci Sabri Kıroğlu’nu Brezilya’da düzenlenen "İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları"nda gösterdiği başarıdan dolayı ödüllendirdi.

BAŞKAN ÖZLÜ BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ
13.05.2022 - 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
540

"Spor Şehri Düzce" sloganı ile Düzce'de sporun gelişmesi için önemli adımlar atan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şampiyon sporcuları ağırladı. Brezilya’da düzenlenen 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında büyük başarı elde ederek "Ferdi Kata"da gümüş madalya, "Takım Kata"da ise altın madalyayı ülkemize kazandıran Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu Sabri Kıroğlu ile Türkiye ikinciliği elde eden milli güreşçilerimiz Sergen Türkan ve Özgür Çağlayan, Başkan Özlü tarafından ödüllendirildi.

Düzce Belediyesi Encümen Toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Başkan Özlü ve Milli sporcular Sabri Kıroğlu ile Özgür Çağlayan ve Sergen Türkan’ın yanı sıra, Düzce Belediyesi Spor Akademisi Başkanı Muzaffer Leblebici, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Türk Halk Müziği Sanatçısı Oktay Ertuğrul, Fenerbahçe 40 yaş üstü veteranlar takımı üyeleri ve basın mensupları katılım sağladı.

"DAHA ÇOK DÜNYA ŞAMPİYONLARI ÇIKACAK"

Törende konuşan Başkan Özlü, elde ettiği başarı ve ülkemize yaşattığı gururdan dolayı Sabri Kıroğlu’na teşekkür ederek, “Düzce Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Spor Akademisini kurduk. Düzce'de sporun her branşını destekliyoruz. Yaz ayları itibariyle bu desteğimizi daha da arttıracağız. Spor Akademisi özellikle belirli branşlardaki çalışmaları destekleyecek ve daha çok şampiyonlar çıkaracağız. ‘Spor Şehri Düzce’ olma yolunda önemli bir adım attık. Spor Akademimizin katkıları ile önümüzdeki dönemde daha çok Dünya şampiyonları çıkacak. Milli sporcularımız Sabri Kıroğlu ve genç güreşçi kardeşlerimizi elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Spor Akademisinin Başkanı Muzaffer Leblebici’ye de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

KIROĞLU’NA 100 BİN TL’LİK ÖDÜL

Başkan Özlü, konuşmasının ardından Olimpiyat ikincisi Milli sporcu Sabri Kıroğlu’na 100 Bin TL’lik ‘Olimpiyat Başarı Ödülü’ ve güreş müsabakalarında Türkiye ikinciliği elde ederek büyük bir başarı sergileyen genç güreşçilere hediye takdiminde bulundu.

Tören, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.


Editör: B. Zengin