KÖŞE BUCAK TEMİZLİK KAMPANYASI BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi, "Temiz Şehir Düzce" sloganıyla "Köşe Bucak Temizlik" kampanyasını başlatıyor. 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü yapılacak olan kortej yürüyüşü ile ‘Temiz Şehir Düzce’ hareketinin startı verilecek.

KÖŞE BUCAK TEMİZLİK KAMPANYASI BAŞLIYOR
18.05.2022 - 19:17
Kaynak: Haber Merkezi
646

Düzce Belediyesi, Başkan Dr. Faruk Özlü’nün talimatları doğrultusunda geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ve verimli sonuçlar elde edilen ‘Temiz Şehir Düzce’ hareketine "Köşe Bucak Temizlik" kampanyası ile devam edecek.

FARKINDALIK OLUŞTURULACAK

2022 yılı ile birlikte mahalle ve sokak bazlı temizlik hareketini yoğun şekilde sürdüren Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, il genelinde temiz çevre konusunda farkındalık oluşturulması adına harekete geçti.

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞECEK

Müdürlük, yapılan çalışmaların devamlılığı neticesinde Düzce’nin havasından suyuna, mahallelerinden sokaklarına her alanın köşe bucak temiz tutulması, bölge sakinlerinin de aynı duyarlılıkla çevreyi korumalarının sağlaması için ‘Temiz Şehir Düzce’ çalışmaları kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleştirecek.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN DAVET

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, tüm Düzcelileri, 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 13.30’da Düzce Belediye meydanından başlayıp İstanbul Caddesi üzerinden devam ederek Millet Bahçesinde son bulacak kortej yürüyüşüne katılmaya davet etti.


Editör: B. Zengin